Lokalizacja
Żywiec
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Bistro Rynek 19, to restauracja znajdująca się w zabytkowej kamieniczce w samym sercu Żywca, na Rynku pod „19-stką”. To miejsce, które kusi gościnnością i wyjątkowym klimatem, gdzie można oderwać się na chwilkę od zgiełku dnia smakując pyszne dania, słodkości, w towarzystwie wybornej kawy. W Bistro króluje smak dań, a nade wszystko luźna, codzienna atmosfera.
Zatrudnimy SZEFA KUCHNI oraz KUCHARZA z pasją do gotowania, pozytywnym nastawieniem do świata i uśmiechem na twarzy.
Miejsce pracy: Żywiec
Wymagania
- Doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni, w tym kierowanie zespołem (minimum 2 lata)
- Pasja i kreatywność, zaangażowanie
- Wysokie zdolności kulinarne i pomysłowość w dekorowaniu dań
- Bardzo dobra organizacja pracy swojej i współpracowników
- Dobra znajomość kuchni francuskiej, włoskiej oraz polskiej
- Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych
- Znajomość przepisów BHP, HACCP
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- Całościową organizację pracy w kuchni
- Przygotowywanie dań i karty menu
- Przygotowanie prezentacji dania
Firma oferuje
- Stałe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie (obiekt powiększa się o dodatkowe sale oraz apartamenty)
- Rozwój kulinarny
- Pracę w rozwojowym, otwartym na nowe wyzwania zespole
- Dobre wynagrodzenie
Prosimy o dołączenie klauzuli "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych”
Tel. kontaktowy: 69*****60
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Lokalizacja
Żywiec,
Śląskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?