
Dodane 20 czerwca 2025

Assistant Manager Salad Story Szczecin
Salad Story S.A, Dowiedz się więcej
Wynagrodzenie
5 700 - 6 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Szczecin, Centrum
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa zlecenie, Umowa o pracę
Miejsce pracy
Szczecin, Centrum
Opis
Hej! Chcesz dołączyć do fantastycznej ekipy Salad Story w roli Asystenta Managera w Szczecinie? Świetnie trafiłeś!Opis roliJako Asystent Managera, będziesz wspierać Store Managera w codziennym zarządzaniu naszą restauracją. Twoje zadania to zarządzanie zespołem, kontrola jakości naszych zdrowych sałatek i dbanie o to, aby nasi klienci czuli się jak u siebie w domu.Kim jesteśmySalad Story to sieć restauracji, która promuje zdrowe jedzenie i świetną atmosferę w pracy. Działamy w branży gastronomicznej, ale nasz sekret to nie tylko świetne jedzenie, ale też fantastyczni ludzie, którzy tworzą nasz zespół.Wymagania
- Doświadczenie w branży gastronomicznej
- Chęć rozwoju i nauki
- Umiejętność zarządzania zespołem
- Pozytywne nastawienie i pasja do zdrowego jedzenia
- Wynagrodzenie: Umowa o pracę: 5 704 - 6 247 zł brutto; Kontrakt B2B: 5 704 - 6 247 zł netto; Umowa zlecenie: 33,90 zł brutto / h
- Pracę w pełnym wymiarze godzin
- Miejsce pracy: Szczecin
- Możliwość rozwoju i nauki od najlepszych w branży
- Nowy - Po otrzymaniu Twojego CV, rozpoczynamy proces rekrutacji
- Wstępny akcept - Jeśli Twoje doświadczenia i umiejętności są zgodne z naszymi oczekiwaniami, zapraszamy Cię do kolejnego etapu
- Rozmowa telefoniczna - Pierwszy kontakt z nami, podczas którego dowiemy się więcej o Tobie, a Ty o nas
- Rozmowa kwalifikacyjna - Szczegółowy wywiad, na którym porozmawiamy o Twoim doświadczeniu, umiejętnościach i oczekiwaniach
- Oferta - Jeśli obie strony są zadowolone, przedstawiamy Ci ofertę pracy
Twój zakres obowiązków:
- Wsparcie Store Managera w codziennym zarządzaniu restauracją – zapewnienie sprawnego funkcjonowania lokalu zgodnie z procedurami i standardami Salad Story
- Zarządzanie zespołem – rekrutacja, szkolenie, motywowanie i organizacja pracy zespołu
- Współodpowiedzialność za realizację celów biznesowych restauracji – zwiększanie sprzedaży, optymalizacja kosztów, dbałość o EBITDA lokalu
- Kontrola operacyjna – zarządzanie magazynem, dokumentacją i raportami
- Obsługa klienta – dbanie o najwyższą jakość obsługi i budowanie relacji z Gośćmi
- Dbanie o przestrzeganie standardów Salad Story oraz procedur HACCP
Nasze wymagania:
- Minimum 2 lat doświadczenia w gastronomii na stanowisku liderskim (np. Shift Leader, People Manager)
- Doświadczenia w zarządzaniu zespołem w branży gastronomicznej
- Umiejętności organizacji pracy i zarządzania czasem
- Znajomości procedur HACCP oraz standardów sanitarnych
- Doskonałych umiejętności komunikacyjnych i interpersonalnych
- Umiejętności analizy finansowej i zarządzania budżetem restauracji
- Pozytywnego nastawienia do realizacji zadań i celów sprzedażowych
- Elastyczność i otwartość na zmiany
- Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych
To oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie – oferujemy umowę o pracę
- Posiłek pracowniczy za symboliczną opłatą
- Elastyczny grafik dopasowany do Twoich potrzeb
- Solidne szkolenie przygotowujące do objęcia stanowiska
- Ubezpieczenie grupowe
- Premie za osiągane wyniki
- Premie za polecenie przyjaciela do pracy
- Perspektywy dalszego rozwoju zawodowego
- Dofinansowanie do karty Multisport oraz pakietu medycznego Medicover
Brzmi interesująco? Dołącz do nas i rozwijaj się razem z Salad Story!
Aplikuj już teraz!
Informujemy, ze zapoznamy się z każdą otrzymaną aplikacją i skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.
ID: 1009453723