Firmowe
Rok wydania: 1999
Stan: Używane
Opis
UNIKAT!
Nakład wydania dawno wyczerpany, pozycja trudno dostępna!
Wydanie trzecie - rozszerzone. Książka z 1999 roku.
Zakładka do książki w prezencie.
W książce omówiono teoretyczne podstawy procesu zamrażania żywności oraz problemy techniczne i technologiczne związane z wprowadzeniem tego procesu do przemysłu. Przedstawiono wyniki najnowszych prac badawczych i rozwiązań konstrukcyjnych w tej dziedzinie, a także podano obszerne informacje dotyczące składowania, transportu i użytkowania mrożonej żywności.
Książka jest przeznaczona dla studentów politechnik i akademii rolniczych specjalizujących się w technologii zamrażania żywności oraz konstrukcji aparatury przemysłu spożywczego, a także dla konstruktorów urządzeń zamrażalniczych i projektantów zakładów wytwarzających mrożoną żywność.
Książka nieczytana. Posiada nieduże ślady przekładania na okładce (małe zagięcia, niewielkie ryski, drobne przetarcia).
Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN: 83-204-2332-5
Format: 17,5 x 24,5 cm
Ilość stron: 686
Okładka: twarda
Zachęcam do zakupu i zapraszam na inne moje aukcje!
Nakład wydania dawno wyczerpany, pozycja trudno dostępna!
Wydanie trzecie - rozszerzone. Książka z 1999 roku.
Zakładka do książki w prezencie.
W książce omówiono teoretyczne podstawy procesu zamrażania żywności oraz problemy techniczne i technologiczne związane z wprowadzeniem tego procesu do przemysłu. Przedstawiono wyniki najnowszych prac badawczych i rozwiązań konstrukcyjnych w tej dziedzinie, a także podano obszerne informacje dotyczące składowania, transportu i użytkowania mrożonej żywności.
Książka jest przeznaczona dla studentów politechnik i akademii rolniczych specjalizujących się w technologii zamrażania żywności oraz konstrukcji aparatury przemysłu spożywczego, a także dla konstruktorów urządzeń zamrażalniczych i projektantów zakładów wytwarzających mrożoną żywność.
Książka nieczytana. Posiada nieduże ślady przekładania na okładce (małe zagięcia, niewielkie ryski, drobne przetarcia).
Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN: 83-204-2332-5
Format: 17,5 x 24,5 cm
Ilość stron: 686
Okładka: twarda
Zachęcam do zakupu i zapraszam na inne moje aukcje!
ID: 882993705
xxx xxx xxx
Dodane 27 kwietnia 2024
Zamrażanie żywności, Zbigniew Gruda, Jacek Postolski, UNIKAT!
Tylko przedmiot
299,90 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja