Prywatne
Opis
Zakwas (Enzym) wg profesora Bołotowa robiony według oryginalnego przepisu B. Bołotowa i wskazówek B. Kazany.
Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką, przechowywane w szklanej butelce.
Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób.
Owoc kasztanowca pomoże przede wszystkim oczyścić organizm z metali ciężkich oraz odnowi i wzmocni florę bakteryjną jelit.
Od dawien dawna wykorzystywano owoce ksztanowca do sporządzania leczniczych odmian piwa. Dlatego też enzymy na kasztanach przypominają w smaku piwo z lekką goryczką.
Bardzo dobrze wyprowadzają z organizmu radionuklidy. Są to pierwiastki niestabilne, które rozpadają się i są promieniotwórcze. Ich nadmiar w organizmie przyczynia się do rozwoju wielu chorób, przede wszystkim chorób autoimmunologicznych. Enzymy na kasztanach zauważalnie wzmacniają organizm, zwiększają zawartość miedzi i wapnia w organizmie.
Dzięki tej miksturze następuje szybsza wymiana komórek w miejsce których powstają nowe zdrowe. A wiec organizm szybciej się odmładza. Widać to po lepszym stanie skóry i zwiększonej odporności. Kwas oczyszcza układ pokarmowy i odbudowuje florę bakteryjną.
Skład
Kozia serwatka, glistnik (jaskółcze ziele), owoc kasztanowca, krzemień
Stosowanie:
Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.
Kolejne 30 dni -100ml raz dziennie.
Zakwas należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu
Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką, przechowywane w szklanej butelce.
Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób.
Owoc kasztanowca pomoże przede wszystkim oczyścić organizm z metali ciężkich oraz odnowi i wzmocni florę bakteryjną jelit.
Od dawien dawna wykorzystywano owoce ksztanowca do sporządzania leczniczych odmian piwa. Dlatego też enzymy na kasztanach przypominają w smaku piwo z lekką goryczką.
Bardzo dobrze wyprowadzają z organizmu radionuklidy. Są to pierwiastki niestabilne, które rozpadają się i są promieniotwórcze. Ich nadmiar w organizmie przyczynia się do rozwoju wielu chorób, przede wszystkim chorób autoimmunologicznych. Enzymy na kasztanach zauważalnie wzmacniają organizm, zwiększają zawartość miedzi i wapnia w organizmie.
Dzięki tej miksturze następuje szybsza wymiana komórek w miejsce których powstają nowe zdrowe. A wiec organizm szybciej się odmładza. Widać to po lepszym stanie skóry i zwiększonej odporności. Kwas oczyszcza układ pokarmowy i odbudowuje florę bakteryjną.
Skład
Kozia serwatka, glistnik (jaskółcze ziele), owoc kasztanowca, krzemień
Stosowanie:
Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.
Kolejne 30 dni -100ml raz dziennie.
Zakwas należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu
ID: 994195454
Dodane 04 lipca 2025
zakwas Bołotowa - enzym z glistnikiem i owocem kasztanowca - 2x500 ml
Tylko przedmiot
109 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły