Prywatne
Opis
Tefal PF240E - wgniecenie obudowy z przodu
Produkt, który kupujesz jest zwrotem konsumenckim i z tego wynika atrakcyjna cena.
Produkt używany, włącza się, pracuje normalnie - brak oryginalnego opakowania. Realne zdjęcia produktu znajdują się w galerii
Informacje o tym produkcie
Wypiekacz do chleba Tefal Pain & Délices
Moc: 700W
Mieszadło 1szt
Rozmiary chleba: 500g / 750g / 1000g
Ilość programów 20
3 specjalne programy bezglutenowe
Pojemnik do wypieku 1szt
Miarka 1 szt
Kubek 1 szt
Opóźnione uruchomienie
Utrzymywanie ciepła do 1h
Kolor: czarny/stal nierdzewna
Programy wypiekacza.
1. Słony chleb bezglutenowy. Program do przepisów o małej zawartości cukru i tłuszczu. Zalecamy używanie mieszanek gotowych do użycia (patrz ostrzeżenia do programów bezglutenowych).
2. Słodki chleb bezglutenowy. Program do przepisów z użyciem cukru i tłuszczu (np. brioszka). Zalecamy używanie mieszanek gotowych do użycia.
3. Ciasto bezglutenowe. Program do pieczenia ciast bezglutenowych z użyciem proszku do pieczenia. Zalecamy używanie mieszanek gotowych do użycia.
4. Chleb klasyczny. Ten program służy do pieczenia białego chleba typu tostowego.
5. Szybki chleb klasyczny. Ten program służy do szybszego pieczenia białego chleba.
6. Chleb francuski. Ten program służy do pieczenia tradycyjnego białego chleba francuskiego z grubszą skórką.
7. Chleb słodki. Ten program nadaje się do przepisów typu brioszka z większa ilością tłuszczu i cukru. W przypadku używanie mieszanek gotowych do użycia nie należy przekraczać łącznej wagi 750 g.
8. Chleb pełnoziarnisty. Ten program służy do przepisów na bazie mąki razowej.
9. Szybki chleb pełnoziarnisty. Ten program służy do szybszego pieczenia chleba z mąki razowej.
10. Chleb żytni. Ten program należy wybrać w przypadku używania dużej ilości maki żytniej lub z innych zbóż tego typu (np. mąki gryczanej lub orkiszowej).
11. Ciasto na chleb. Tego programu należy używać do robienia ciasta na pizzę, chleb lub gofry. W tym programie nie następuje wypiekanie.
12. Ciasto na makaron. Ten program służy do robienia kruchego ciasta lub ciasta na makaron typu włoskiego.
13. Ciasto. Program do robienia ciast z użyciem proszku do pieczenia. W tym programie dostępne jest tylko ustawienie 1000 g.
14. Wypiekanie. Program do wypiekania w przedziale od 10 do 70 min. Można go używać jako niezależnego programu lub wybrać go w następujących przypadkach: a) po zakończeniu programu Ciasto na chleb, b) w celu rozgrzania wypiekacza lub mocniejszego przypieczenia skórki już wypieczonego chleba, który już ostygł, c) w przypadku dłuższej awarii prądu w czasie wykonywania cyklu pieczenia chleba.
15. Owsianka. Ten program służy do robienia owsianek i puddingów ryżowych.
16. Płatki zbożowe. Tego programu należy używać do robienia puddingów na bazie ryżu, kaszy manny i kaszy gryczanej.
17. Dżem. Tego programu należy używać do robienia domowych dżemów. Podczas korzystania z programów 15, 16 i 17 należy uważać na możliwość buchania pary i gorącego powietrza po podniesieniu pokrywy Programy dostępne tylko w wypiekaczu do chleba „Pain & Délices”:
18. Jogurt. Program ten służy do robienia jogurtu z pasteryzowanego mleka krowiego, z mleka koziego lub z mleka sojowego. Pojemnik na jogurt należy włożyć do formy (bez przykrywki i bez filtra do serka wiejskiego). Po przygotowaniu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 7 dni.
19. Jogurt pitny. Program ten służy do robienia jogurtu pitnego z mleka pasteryzowanego. Pojemnik na jogurt należy włożyć do formy (bez przykrywki). Przed wypiciem dobrze wstrząsnąć. Po przygotowaniu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 7 dni.
20. Miękki ser typu francuskiego. Program ten służy do robienia miękkiego sera typu francuskiego ze zsiadłego mleka krowiego lub koziego. Pojemnik na serek wiejski należy włożyć do pojemnika na jogurt (bez przykrywki) i do formy. Konieczny jest etap odsączania. Po przygotowaniu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt, który kupujesz jest zwrotem konsumenckim i z tego wynika atrakcyjna cena.
Produkt używany, włącza się, pracuje normalnie - brak oryginalnego opakowania. Realne zdjęcia produktu znajdują się w galerii
Informacje o tym produkcie
Wypiekacz do chleba Tefal Pain & Délices
Moc: 700W
Mieszadło 1szt
Rozmiary chleba: 500g / 750g / 1000g
Ilość programów 20
3 specjalne programy bezglutenowe
Pojemnik do wypieku 1szt
Miarka 1 szt
Kubek 1 szt
Opóźnione uruchomienie
Utrzymywanie ciepła do 1h
Kolor: czarny/stal nierdzewna
Programy wypiekacza.
1. Słony chleb bezglutenowy. Program do przepisów o małej zawartości cukru i tłuszczu. Zalecamy używanie mieszanek gotowych do użycia (patrz ostrzeżenia do programów bezglutenowych).
2. Słodki chleb bezglutenowy. Program do przepisów z użyciem cukru i tłuszczu (np. brioszka). Zalecamy używanie mieszanek gotowych do użycia.
3. Ciasto bezglutenowe. Program do pieczenia ciast bezglutenowych z użyciem proszku do pieczenia. Zalecamy używanie mieszanek gotowych do użycia.
4. Chleb klasyczny. Ten program służy do pieczenia białego chleba typu tostowego.
5. Szybki chleb klasyczny. Ten program służy do szybszego pieczenia białego chleba.
6. Chleb francuski. Ten program służy do pieczenia tradycyjnego białego chleba francuskiego z grubszą skórką.
7. Chleb słodki. Ten program nadaje się do przepisów typu brioszka z większa ilością tłuszczu i cukru. W przypadku używanie mieszanek gotowych do użycia nie należy przekraczać łącznej wagi 750 g.
8. Chleb pełnoziarnisty. Ten program służy do przepisów na bazie mąki razowej.
9. Szybki chleb pełnoziarnisty. Ten program służy do szybszego pieczenia chleba z mąki razowej.
10. Chleb żytni. Ten program należy wybrać w przypadku używania dużej ilości maki żytniej lub z innych zbóż tego typu (np. mąki gryczanej lub orkiszowej).
11. Ciasto na chleb. Tego programu należy używać do robienia ciasta na pizzę, chleb lub gofry. W tym programie nie następuje wypiekanie.
12. Ciasto na makaron. Ten program służy do robienia kruchego ciasta lub ciasta na makaron typu włoskiego.
13. Ciasto. Program do robienia ciast z użyciem proszku do pieczenia. W tym programie dostępne jest tylko ustawienie 1000 g.
14. Wypiekanie. Program do wypiekania w przedziale od 10 do 70 min. Można go używać jako niezależnego programu lub wybrać go w następujących przypadkach: a) po zakończeniu programu Ciasto na chleb, b) w celu rozgrzania wypiekacza lub mocniejszego przypieczenia skórki już wypieczonego chleba, który już ostygł, c) w przypadku dłuższej awarii prądu w czasie wykonywania cyklu pieczenia chleba.
15. Owsianka. Ten program służy do robienia owsianek i puddingów ryżowych.
16. Płatki zbożowe. Tego programu należy używać do robienia puddingów na bazie ryżu, kaszy manny i kaszy gryczanej.
17. Dżem. Tego programu należy używać do robienia domowych dżemów. Podczas korzystania z programów 15, 16 i 17 należy uważać na możliwość buchania pary i gorącego powietrza po podniesieniu pokrywy Programy dostępne tylko w wypiekaczu do chleba „Pain & Délices”:
18. Jogurt. Program ten służy do robienia jogurtu z pasteryzowanego mleka krowiego, z mleka koziego lub z mleka sojowego. Pojemnik na jogurt należy włożyć do formy (bez przykrywki i bez filtra do serka wiejskiego). Po przygotowaniu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 7 dni.
19. Jogurt pitny. Program ten służy do robienia jogurtu pitnego z mleka pasteryzowanego. Pojemnik na jogurt należy włożyć do formy (bez przykrywki). Przed wypiciem dobrze wstrząsnąć. Po przygotowaniu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 7 dni.
20. Miękki ser typu francuskiego. Program ten służy do robienia miękkiego sera typu francuskiego ze zsiadłego mleka krowiego lub koziego. Pojemnik na serek wiejski należy włożyć do pojemnika na jogurt (bez przykrywki) i do formy. Konieczny jest etap odsączania. Po przygotowaniu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 2 dni.
ID: 883793335
Dodane 02 sierpnia 2025
Wypiekacz do chleba Tefal PF240E
Tylko przedmiot
180 zł
do negocjacji
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły