Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Muzyka i Edukacja
  3. Książki
  4. Książki naukowe
  5. Książki naukowe - Świętokrzyskie
  6. Książki naukowe - Starachowice
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
PromujOdśwież
  • Prywatne

  • Rok wydania: 2022

  • Stan: Używane

Opis

Stan idealny, prawie nieużywana. Rok wydania 2022. Wydawnictwo SGGW.

Wstęp I. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA OWOCÓW I WARZYW 1. Półprodukty owocowe i warzywne 2. Produkty pomidorowe 3. Soki i nektary 4. Konserwy owocowe i warzywne 5. Fermentowane napoje winiarskie 6. Produkty słodzone 7. Metody badań surowców, półproduktów oraz produktów owocowych i warzywnych II. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA SUROWCÓW OLEISTYCH I PRODUKCJI KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH 1. Surowce oleiste 2. Oleje jadalne - część 1 3. Oleje jadalne - część 2 4. Tłuszcze modyfikowane 5. Margaryny 6. Majonezy 7. Preparaty białkowe 8. Koncentraty spożywcze w proszku 9. Kawa instant III. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA ZBÓŻ 1. Ziarna zbóż 2. Mąki 3. Kasze 4. Międzyprodukty piekarskie 5. Pieczywo 6. Wyroby z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego 7. Makarony
ID: 816654239

Skontaktuj się

Gracjan

Na OLX od marzec 2016

Ostatnio online w dniu 02 maja 2024

Dodane 19 kwietnia 2024

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego

0,10 zł

Użytkownik

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon