Prywatne
Rok wydania: 2022
Stan: Używane
Opis
Stan idealny, prawie nieużywana. Rok wydania 2022. Wydawnictwo SGGW.
Wstęp I. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA OWOCÓW I WARZYW 1. Półprodukty owocowe i warzywne 2. Produkty pomidorowe 3. Soki i nektary 4. Konserwy owocowe i warzywne 5. Fermentowane napoje winiarskie 6. Produkty słodzone 7. Metody badań surowców, półproduktów oraz produktów owocowych i warzywnych II. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA SUROWCÓW OLEISTYCH I PRODUKCJI KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH 1. Surowce oleiste 2. Oleje jadalne - część 1 3. Oleje jadalne - część 2 4. Tłuszcze modyfikowane 5. Margaryny 6. Majonezy 7. Preparaty białkowe 8. Koncentraty spożywcze w proszku 9. Kawa instant III. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA ZBÓŻ 1. Ziarna zbóż 2. Mąki 3. Kasze 4. Międzyprodukty piekarskie 5. Pieczywo 6. Wyroby z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego 7. Makarony
Wstęp I. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA OWOCÓW I WARZYW 1. Półprodukty owocowe i warzywne 2. Produkty pomidorowe 3. Soki i nektary 4. Konserwy owocowe i warzywne 5. Fermentowane napoje winiarskie 6. Produkty słodzone 7. Metody badań surowców, półproduktów oraz produktów owocowych i warzywnych II. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA SUROWCÓW OLEISTYCH I PRODUKCJI KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH 1. Surowce oleiste 2. Oleje jadalne - część 1 3. Oleje jadalne - część 2 4. Tłuszcze modyfikowane 5. Margaryny 6. Majonezy 7. Preparaty białkowe 8. Koncentraty spożywcze w proszku 9. Kawa instant III. TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA ZBÓŻ 1. Ziarna zbóż 2. Mąki 3. Kasze 4. Międzyprodukty piekarskie 5. Pieczywo 6. Wyroby z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego 7. Makarony
ID: 816654239
Dodane 19 kwietnia 2024
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
0,10 zł
Użytkownik
Lokalizacja