Prywatne
Okładka: Miękka
Stan: Nowe
Opis
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe - Krzysztof Krygier
Pierwsza książka o margarynie!Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym. Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje.
Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej.Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi. Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.
Pierwsza książka o margarynie!Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym. Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje.
Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej.Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi. Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.
ID: 893865516
xxx xxx xxx
Dodane 29 marca 2024
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe
Tylko przedmiot
60 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja