Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Muzyka i Edukacja
  3. Książki
  4. Książki naukowe
  5. Książki naukowe - Mazowieckie
  6. Książki naukowe - Warszawa
  7. Książki naukowe - Żoliborz
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe
PromujOdśwież
  • Prywatne

  • Okładka: Miękka

  • Stan: Nowe

Opis

Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe - Krzysztof Krygier

Pierwsza książka o margarynie!Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym. Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje.
Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej.Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi. Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.
ID: 893865516

Skontaktuj się

User avatar
Facebook connected icon

Sylwia

Na OLX od luty 2013

Ostatnio online w dniu 25 kwietnia 2024

xxx xxx xxx

Dodane 29 marca 2024

Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe

Tylko przedmiot

60 zł

Cena z Przesyłką OLX

Safety Badge

Użytkownik

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon