Prywatne
Rok wydania: 2013
Okładka: Miękka
Stan: Używane
Tematyka: Kuchnia
Opis
Wędzenie mięsa i ryb oraz budowa wędzarni, Franciszek Wolski
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
informacje o historii wędzenia,
wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia,
wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń,
ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Stan książki idealny
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
informacje o historii wędzenia,
wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia,
wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń,
ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Stan książki idealny
ID: 1013728514
xxx xxx xxx
Dodane 13 lipca 2025
Wędzenie mięsa i ryb oraz budowa wędzarni, Franciszek Wolski
Tylko przedmiot
10 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły