Prywatne
Stan: Nowe
Opis
DOMOWA WĘDZARNIA OGRODOWA
SOLIDNA KONSTRUKCJA WYPOSAŻONA W TERMOMETR
W ZESTAWIE RUSZT I HACZYKI PRODUKT POLSKI
Zalety naszej wędzarni:
Uniwersalność: Możliwość wędzenia mięs, ryb, warzyw i serów.
Precyzyjna kontrola: Termometr zapewnia dokładne monitorowanie temperatury.
Elastyczność grillowania: Rożen, ruszt i haczyki umożliwiają różne metody przygotowywania potraw.
Mobilność i kompaktowy design: Łatwo przenośna, idealna dla ograniczonej przestrzeni.
Ekonomiczność: Oszczędności w porównaniu z zakupem gotowych wędlin.
Kontrola składników: Pełna kontrola nad jakością używanych składników.
Zadbaliśmy aby wędzarnie były łatwe w obsłudze oraz trwałe. Pozwoli to na przygotowanie żywności bez ciągłej kontroli – jest to doskonałe rozwiązanie, zwłaszcza w porze zimowej. Do tworzenia dymu w naszych wędzarniach tradycyjnych możesz użyć trocin, zrębek wędzarniczych czy brykietu z drzew liściastych takich jak olcha, buk.
PROMOCJA!
Tylko teraz przy zakupie wędzarni GRATISY
2 x rożen / widelec
Rożen wyposażony jest w 2 uchwyty- widelce, których odległość można regulować za pomocą śrub
Odkręcana rękojeść
Długość całkowita- 55 cm
Długość grotu - 45 cm
Najszerszy rozstaw widelców od 38-40 cm
Grubość rożna 2mm
Średnica rożna 7mm
Wykonanie- stal
Plastikowa rękojeść chroni przed ciepłem
Posiada atest do kontaktu z żywnością
1 x ruszt chromowany
5 x haczyk wędzarniczy
WYPOSAŻENIE
wędzarnia
termometr wbudowany w drzwiczki
5 x hak do zawieszania
ruszt chromowany
2 x rożen / widelec
popielnik
3 x drewniany drążek fi 25
regulator dopływu powietrza
Wędzarnia posiada dwa poziomy uchwytów na drążki.
Pomiędzy komorami znajduje się wyciągana nakładka regulująca równomierne rozprowadzenie dymu w wędzarni.
Wędzarnia wyposażona jest w popielnik pełniący również funkcję paleniska, dzięki otworom doprowadzającym powietrze.
PARAMETRY TECHNICZNE
wędzarnia wykonana jest blachy czarnej zimnowalcowanej o grubości 1,2 mm, stal pochodzi z polskich hut o wysokich standardach
malowanie włoską farbą żaroodporną na temperaturę 800 stopni, farba posiada odpowiednie certyfikaty
możliwość wędzenia na gorąco i na zimno
zamykania zakończone gałką, zapobiegające oparzeniu
Wymiary całkowite:
wysokość - 112 cm
szerokość - 45 cm
głębokość - 43 cm
Wymiary komory wędzenia:
wysokość - 70 cm
szerokość - 40 cm
głębokość - 36 cm
Wymiary paleniska:
wysokość - 30 cm
szerokość - 40 cm
głębokość - 36 cm
WAŻNA INFORMACJA
Opał jaki należy stosować w wędzarni to trociny / zrębki wędzarnicze / brykiet drzewny / drewno liściaste takie jak buk czy olcha
Wędzenia nie należy wykonywać na deszczu
Pierwsze rozpalenie należy wykonać w temperaturze około 150 stopni Celsjusza
SOLIDNA KONSTRUKCJA WYPOSAŻONA W TERMOMETR
W ZESTAWIE RUSZT I HACZYKI PRODUKT POLSKI
Zalety naszej wędzarni:
Uniwersalność: Możliwość wędzenia mięs, ryb, warzyw i serów.
Precyzyjna kontrola: Termometr zapewnia dokładne monitorowanie temperatury.
Elastyczność grillowania: Rożen, ruszt i haczyki umożliwiają różne metody przygotowywania potraw.
Mobilność i kompaktowy design: Łatwo przenośna, idealna dla ograniczonej przestrzeni.
Ekonomiczność: Oszczędności w porównaniu z zakupem gotowych wędlin.
Kontrola składników: Pełna kontrola nad jakością używanych składników.
Zadbaliśmy aby wędzarnie były łatwe w obsłudze oraz trwałe. Pozwoli to na przygotowanie żywności bez ciągłej kontroli – jest to doskonałe rozwiązanie, zwłaszcza w porze zimowej. Do tworzenia dymu w naszych wędzarniach tradycyjnych możesz użyć trocin, zrębek wędzarniczych czy brykietu z drzew liściastych takich jak olcha, buk.
PROMOCJA!
Tylko teraz przy zakupie wędzarni GRATISY
2 x rożen / widelec
Rożen wyposażony jest w 2 uchwyty- widelce, których odległość można regulować za pomocą śrub
Odkręcana rękojeść
Długość całkowita- 55 cm
Długość grotu - 45 cm
Najszerszy rozstaw widelców od 38-40 cm
Grubość rożna 2mm
Średnica rożna 7mm
Wykonanie- stal
Plastikowa rękojeść chroni przed ciepłem
Posiada atest do kontaktu z żywnością
1 x ruszt chromowany
5 x haczyk wędzarniczy
WYPOSAŻENIE
wędzarnia
termometr wbudowany w drzwiczki
5 x hak do zawieszania
ruszt chromowany
2 x rożen / widelec
popielnik
3 x drewniany drążek fi 25
regulator dopływu powietrza
Wędzarnia posiada dwa poziomy uchwytów na drążki.
Pomiędzy komorami znajduje się wyciągana nakładka regulująca równomierne rozprowadzenie dymu w wędzarni.
Wędzarnia wyposażona jest w popielnik pełniący również funkcję paleniska, dzięki otworom doprowadzającym powietrze.
PARAMETRY TECHNICZNE
wędzarnia wykonana jest blachy czarnej zimnowalcowanej o grubości 1,2 mm, stal pochodzi z polskich hut o wysokich standardach
malowanie włoską farbą żaroodporną na temperaturę 800 stopni, farba posiada odpowiednie certyfikaty
możliwość wędzenia na gorąco i na zimno
zamykania zakończone gałką, zapobiegające oparzeniu
Wymiary całkowite:
wysokość - 112 cm
szerokość - 45 cm
głębokość - 43 cm
Wymiary komory wędzenia:
wysokość - 70 cm
szerokość - 40 cm
głębokość - 36 cm
Wymiary paleniska:
wysokość - 30 cm
szerokość - 40 cm
głębokość - 36 cm
WAŻNA INFORMACJA
Opał jaki należy stosować w wędzarni to trociny / zrębki wędzarnicze / brykiet drzewny / drewno liściaste takie jak buk czy olcha
Wędzenia nie należy wykonywać na deszczu
Pierwsze rozpalenie należy wykonać w temperaturze około 150 stopni Celsjusza
ID: 906034711
Dodane 20 kwietnia 2024
WĘDZARNIA ogrodowa ze stali z termometrem
590 zł
Użytkownik
Lokalizacja