Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Wędzarnia z termoobiegiem
Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom uzyskujemy zdrowe wędzonki oszczędzając pieniądze i czas na ciągłe pilnowanie prawidłowego procesu wędzenia jak to jest wędzarniach tradycyjnych. Obsługa wędzarni jest łatwa i bezproblemowa. Dzięki regulatorowi temperatury jest utrzymywana stała zadana temperatura wędzenia, zimny dym też ok ,ciepłym i gorącym jak i podpiekanie ( odpada odparzanie). Nie musisz stać cały czas przy wędzarni i pilnować temperatury – sterownik zrobi to za Ciebie .
Zastosowane tu rozwiązanie szybko zrobi osuszanie wędlin (termoobieg, podgrzewany nawiew)
Bez elementów grzejnych na dole, ociekający tłuszcz nie spala się i nie osiada na wędzonkach
Łatwo utrzymać czystość na dole
.Wędzarnia jest jedyna w takim przedziale cenowym patrząc na pojemność czy rozwiązania konstrukcyjne jaki i w wyglądzie zewnętrznym. Zakup dożywotni i na następne pokolenia.
Może być używana na zewnątrz jak i pod zadaszeniami, niezależnie od pogody czy temperatury. Mobilna ława do przemieszczania w dowolne miejsce na kółkach.
Konstrukcja wykonana na salowych kątownikach co zapewnia dożywotnią stabilność konstrukcji(drewnowkręty , blachowkręty). Dach, ściany z desek sosnowych 2,1cm o niepowtarzalnej fakturze zabezpieczone olejem lnianym .Komora wewnętrzna wykonana ze blachy kwasoodpornej na całości, izolacja z wełny z folią aluminiową (najlepsza izolacja).
Niepowtarzalne wykonanie hobbistyczne z pasji do własnych wyrobów, jak i rozwiązania konstrukcyjne oparte na wieloletnich doświadczeniach w wędzeniu, co stwarza że jest to wędzarnia unikalna, niezawodna i prosta w obsłudze. Zawsze jest testowana na wyrobach dla własnych potrzeb.
Pewność zdrowych powtarzalnych wędzonek, ryb, drobiu, bez chemii i ulepszaczy powoduje, że wędzarnia dobrze nadaje się do restauracji, gastronomi, agroturystyk , gospodarstw rolnych, pasjonatów wędzenia . Wydobywający się dym jest prawie niezauważalny. Paliwem generatora dymu są zrębki wędzarnicze .Zakup może być w Internecie. Można zasypywać same lub z kawałkami drewna owocowego wiśnia, jabłoń, śliwa,
czereśnia najpierw suszone następnie rozdrobnione na szczapki . Polecana do ekologicznych wyrobów.
Wymiary wędzarni:
wewnętrzne: wys. 125cm, szer. 83cm, gł. 64cm (duża pojemność 664L) ( może być mini 300l lub maxi 1500l)
regulacja temperatury 20-300 C , termoobieg , (moc grzałki 3500W)
nawiew do osuszania z podgrzewaniem
pojemnik na zrębki : 3 l (na 8 godz. wędzenia),na dwa wędzenia gratis
zasilanie: jednofazowe, ( koszt wędzenia 8 godz. ok 20 zł-zrębki,+zużycie prądu 8-14KWh zależnie od tem. otoczenia)
Dodatki do uruchomienia.
Instrukcja obsługi.
Więcej info tel. lub mail.
Możliwa wysyłka paletowa kraj , do uzgodnienia
Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom uzyskujemy zdrowe wędzonki oszczędzając pieniądze i czas na ciągłe pilnowanie prawidłowego procesu wędzenia jak to jest wędzarniach tradycyjnych. Obsługa wędzarni jest łatwa i bezproblemowa. Dzięki regulatorowi temperatury jest utrzymywana stała zadana temperatura wędzenia, zimny dym też ok ,ciepłym i gorącym jak i podpiekanie ( odpada odparzanie). Nie musisz stać cały czas przy wędzarni i pilnować temperatury – sterownik zrobi to za Ciebie .
Zastosowane tu rozwiązanie szybko zrobi osuszanie wędlin (termoobieg, podgrzewany nawiew)
Bez elementów grzejnych na dole, ociekający tłuszcz nie spala się i nie osiada na wędzonkach
Łatwo utrzymać czystość na dole
.Wędzarnia jest jedyna w takim przedziale cenowym patrząc na pojemność czy rozwiązania konstrukcyjne jaki i w wyglądzie zewnętrznym. Zakup dożywotni i na następne pokolenia.
Może być używana na zewnątrz jak i pod zadaszeniami, niezależnie od pogody czy temperatury. Mobilna ława do przemieszczania w dowolne miejsce na kółkach.
Konstrukcja wykonana na salowych kątownikach co zapewnia dożywotnią stabilność konstrukcji(drewnowkręty , blachowkręty). Dach, ściany z desek sosnowych 2,1cm o niepowtarzalnej fakturze zabezpieczone olejem lnianym .Komora wewnętrzna wykonana ze blachy kwasoodpornej na całości, izolacja z wełny z folią aluminiową (najlepsza izolacja).
Niepowtarzalne wykonanie hobbistyczne z pasji do własnych wyrobów, jak i rozwiązania konstrukcyjne oparte na wieloletnich doświadczeniach w wędzeniu, co stwarza że jest to wędzarnia unikalna, niezawodna i prosta w obsłudze. Zawsze jest testowana na wyrobach dla własnych potrzeb.
Pewność zdrowych powtarzalnych wędzonek, ryb, drobiu, bez chemii i ulepszaczy powoduje, że wędzarnia dobrze nadaje się do restauracji, gastronomi, agroturystyk , gospodarstw rolnych, pasjonatów wędzenia . Wydobywający się dym jest prawie niezauważalny. Paliwem generatora dymu są zrębki wędzarnicze .Zakup może być w Internecie. Można zasypywać same lub z kawałkami drewna owocowego wiśnia, jabłoń, śliwa,
czereśnia najpierw suszone następnie rozdrobnione na szczapki . Polecana do ekologicznych wyrobów.
Wymiary wędzarni:
wewnętrzne: wys. 125cm, szer. 83cm, gł. 64cm (duża pojemność 664L) ( może być mini 300l lub maxi 1500l)
regulacja temperatury 20-300 C , termoobieg , (moc grzałki 3500W)
nawiew do osuszania z podgrzewaniem
pojemnik na zrębki : 3 l (na 8 godz. wędzenia),na dwa wędzenia gratis
zasilanie: jednofazowe, ( koszt wędzenia 8 godz. ok 20 zł-zrębki,+zużycie prądu 8-14KWh zależnie od tem. otoczenia)
Dodatki do uruchomienia.
Instrukcja obsługi.
Więcej info tel. lub mail.
Możliwa wysyłka paletowa kraj , do uzgodnienia
ID: 621337540
xxx xxx xxx
Dodane 17 kwietnia 2024
Wędzarnia elektryczna z termoobiegiem
4 500 zł
do negocjacji
Użytkownik
Lokalizacja