Prywatne
Rok wydania: 2018
Okładka: Twarda
Stan: Używane
Tematyka: Kuchnia
Opis
René Redzepi, szef kuchni i współwłaściciel Nomy, oraz David Zilber, szef kuchni prowadzący uznane laboratorium fermentacyjne restauracji, dzielą się nigdy wcześniej nieujawnionymi technikami tworzenia bogatej oferty fermentacji Nomy. I robią to w książce stworzonej specjalnie po to, by podzielić się swoją wiedzą i technikami z kucharzami-amatorami. Z ponad 500 zdjęciami i ilustracjami krok po kroku, a także przystępnym i skrupulatnie przetestowanym przepisem, „The Noma Guide to Fermentation” zabiera czytelników daleko poza typowe kimchi i kiszoną kapustę, obejmując koji, kombuczę, soczewicę, miso, fermenty mlekowe, octy, garum oraz czarne owoce i warzywa.
Stan
Bardzo dobry
Gatunek
Pozostałe
Język publikacji
angielski
Tytuł
The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)
Autor
Rene Redzepi David Zilber
Wydawnictwo
Workman Publishing
Okładka
twarda
Nośnik
książka papierowa
Liczba stron
440
Rok wydania
2018
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
1.178 kg
Wysokość produktu
19.80 cm
Szerokość produktu
26.10 cm
Stan
Bardzo dobry
Gatunek
Pozostałe
Język publikacji
angielski
Tytuł
The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)
Autor
Rene Redzepi David Zilber
Wydawnictwo
Workman Publishing
Okładka
twarda
Nośnik
książka papierowa
Liczba stron
440
Rok wydania
2018
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
1.178 kg
Wysokość produktu
19.80 cm
Szerokość produktu
26.10 cm
ID: 1023062790
Skontaktuj się
xxx xxx xxx
Dodane 02 września 2025
The Noma Guide to Fermentation Rene Redzepi David Zilber
Tylko przedmiot
120 zł
do negocjacji
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły