Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Termometr do steków model SteakChamp 3-color
Mam dziś do zaoferowania wspaniały termometr do kontrolowanego smażenia steków model SteakChamp 3-color. Jest to inteligentny termometr przeznaczony do przygotowywania steków w 3 wariantach. W zależności od upodobań stek możemy przygotować w trzech różnych stopniach wysmażenia: zielony = mało wysmażony = 44°C =120°F, żółty = średnio wysmażony = 51,5°C = 135°F, czerwony = mocniej wysmażony =58,5°C =149°F. Termometr zmierzy również czas odpoczynku mięsa. Wystarczy włączyć termometr, wbić się w mięso i czekać, aż poinformuje o gotowości migające światło. W zestawie instrukcja. A tu skrócona instrukcja polskojęzyczna
1. Grubość przyrządzanego steku większa niż 2,5 cm
2. Uruchom termometr wkładając do podstawki w miejscu oznaczonym symbolem włącznika ON, lampka powinna błysnąć 3x2 kolorem zielonym, żółtym, czerwonym - termometr gotów do użycia (termometr wyłącza się samoczynnie)
3. Termometr wbij prosto, po nasadę w środek boku steku
4. Termometr to nie szpikulec do szaszłyków i nie może wystawać
5. Rozgrzany termometr usuwasz, kiedy dioda przestanie emitować sygnał świetlny przy pomocy uchwytu, z tyłu jego podstawki, na której go zawsze przechowujesz
6. Myj go ręcznie
7. Jeżeli lubisz steki dobrze wysmażone, usuwasz go ze źródła ciepła wraz ze stekiem natychmiast kiedy dioda wyemituje podwójny, czerwony, świetlny sygnał, dłuższe wystawianie na działanie temperatury może go uszkodzić
8. Nie używaj w kuchniach mikrofalowych
9. Termometr nie służy do gry w rzutki, obchodź się z nim delikatnie – nie rzucaj, nie zginaj, nie otwieraj
10. Termometr jest przeznaczony do użytku domowego.
DANE TECHNICZNE:
• Długość: 12,5 cm
• Wysokość: 3,4 cm
• Szerokość: 8 cm
• Waga: 82g
Termometr wyceniam na 187 zł. + transport do paczkomatu.
Uchwyt jest w Polsce w Warszawie. Istnieje możliwość odbioru osobistego po wcześniejszym ustaleniu dnia i godziny odbioru drogą mailową.
POLECAM
Proszę pisać mailowo - telefon chwilowo nieczynny - Przepraszam !
Mam dziś do zaoferowania wspaniały termometr do kontrolowanego smażenia steków model SteakChamp 3-color. Jest to inteligentny termometr przeznaczony do przygotowywania steków w 3 wariantach. W zależności od upodobań stek możemy przygotować w trzech różnych stopniach wysmażenia: zielony = mało wysmażony = 44°C =120°F, żółty = średnio wysmażony = 51,5°C = 135°F, czerwony = mocniej wysmażony =58,5°C =149°F. Termometr zmierzy również czas odpoczynku mięsa. Wystarczy włączyć termometr, wbić się w mięso i czekać, aż poinformuje o gotowości migające światło. W zestawie instrukcja. A tu skrócona instrukcja polskojęzyczna
1. Grubość przyrządzanego steku większa niż 2,5 cm
2. Uruchom termometr wkładając do podstawki w miejscu oznaczonym symbolem włącznika ON, lampka powinna błysnąć 3x2 kolorem zielonym, żółtym, czerwonym - termometr gotów do użycia (termometr wyłącza się samoczynnie)
3. Termometr wbij prosto, po nasadę w środek boku steku
4. Termometr to nie szpikulec do szaszłyków i nie może wystawać
5. Rozgrzany termometr usuwasz, kiedy dioda przestanie emitować sygnał świetlny przy pomocy uchwytu, z tyłu jego podstawki, na której go zawsze przechowujesz
6. Myj go ręcznie
7. Jeżeli lubisz steki dobrze wysmażone, usuwasz go ze źródła ciepła wraz ze stekiem natychmiast kiedy dioda wyemituje podwójny, czerwony, świetlny sygnał, dłuższe wystawianie na działanie temperatury może go uszkodzić
8. Nie używaj w kuchniach mikrofalowych
9. Termometr nie służy do gry w rzutki, obchodź się z nim delikatnie – nie rzucaj, nie zginaj, nie otwieraj
10. Termometr jest przeznaczony do użytku domowego.
DANE TECHNICZNE:
• Długość: 12,5 cm
• Wysokość: 3,4 cm
• Szerokość: 8 cm
• Waga: 82g
Termometr wyceniam na 187 zł. + transport do paczkomatu.
Uchwyt jest w Polsce w Warszawie. Istnieje możliwość odbioru osobistego po wcześniejszym ustaleniu dnia i godziny odbioru drogą mailową.
POLECAM
Proszę pisać mailowo - telefon chwilowo nieczynny - Przepraszam !
ID: 823564160
xxx xxx xxx
Dodane 16 kwietnia 2024
Termometr do steków model SteakChamp 3-color
187 zł
Użytkownik
Lokalizacja