Prywatne
Rok wydania: 2019
Okładka: Miękka
Stan: Używane
Rodzaj: Szkoły zawodowe
Opis
Sprzedam podręcznik część 2.
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II
Technik technologii żywności - cukiernik
Kwalifikacja T.4. produkcja wyrobów cukierniczych
Autor Magdalena Kaźmierczak
Wydanie V (2019)
Rok dopuszczenia 2013
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Stan bardzo dobry
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II
Technik technologii żywności - cukiernik
Kwalifikacja T.4. produkcja wyrobów cukierniczych
Autor Magdalena Kaźmierczak
Wydanie V (2019)
Rok dopuszczenia 2013
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Stan bardzo dobry
ID: 999711957
Dodane 01 sierpnia 2025
Technologie produkcji cukierniczej.Wyroby cukiernicze.Tom II
Tylko przedmiot
50 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły