Firmowe
Rok wydania: 2022
Stan: Nowe
Opis
KOMPLET
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 1 + 2
- 978*****83119, 978*****83102
- Autor: Małgorzata Konarzewska
- Rok Wydania: 2019
- Przedmiot Nauczania: Gastronomia
- Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w ciekawe przepisy.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 1 + 2
- 978*****83119, 978*****83102
- Autor: Małgorzata Konarzewska
- Rok Wydania: 2019
- Przedmiot Nauczania: Gastronomia
- Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w ciekawe przepisy.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
ID: 864608983
xxx xxx xxx
Dodane 29 kwietnia 2024
Technologia Gastronomiczna Z Towaroznawstwem 1+2
Tylko przedmiot
139,80 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja