Firmowe
Rok wydania: 2019
Stan: Nowe
Opis
W ogłoszeniu znajdują się wszystkie dostępne zdjęcia.
Produkty które sprzedaję są całkowicie nowe, bardzo często oryginalnie zapakowane przez producenta.
Jeżeli nie znalezli Państwo poszukiwanego tytułu w mojej ofercie bardzo proszę o kontakt.
Jest możliwość wystawienia zbiorczego ogłoszenia, oraz negocjacji ceny w przypadku zamówienia kilku produktów o łącznej wartości powyżej 100 zł.
Z racji dużej ilości ogłoszeń bardzo proszę o kontakt poprzez OLX.
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r
omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących
Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii
Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych
Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów
Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści
Publikacja obfituje w ciekawe przepisy
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy
Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy
Produkty które sprzedaję są całkowicie nowe, bardzo często oryginalnie zapakowane przez producenta.
Jeżeli nie znalezli Państwo poszukiwanego tytułu w mojej ofercie bardzo proszę o kontakt.
Jest możliwość wystawienia zbiorczego ogłoszenia, oraz negocjacji ceny w przypadku zamówienia kilku produktów o łącznej wartości powyżej 100 zł.
Z racji dużej ilości ogłoszeń bardzo proszę o kontakt poprzez OLX.
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r
omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących
Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii
Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych
Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów
Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści
Publikacja obfituje w ciekawe przepisy
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy
Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy
ID: 918905875
Skontaktuj się
xxx xxx xxx
Dodane 31 maja 2024
Technologia gastronomiczna z. Kwal.HGT.02. cz.2 - Małgorzata Konarzew
Tylko przedmiot
85,08 zł
Cena z Przesyłką OLX
Lokalizacja