Prywatne
Rok wydania: 2000
Okładka: Miękka
Stan: Używane
Tematyka: Kuchnia
Opis
Stan książki dobry, jak na zamieszczonych zdjęciach. Leciutkie ślady używania na okładce, strony i reszta książki w stanie bardzo dobrym.
.
Okładka: miękka
Rok wydania: 2000
Liczba stron: 144
Wydawnictwo: Diogenes
Znakomity kucharz wiedeński zdradza wiele tajników decydujących o mistrzostwie jego sztuki kulinarnej. Jak sprawić, by ugotowane warzywa zachowały żywy kolor, a wołowina z cebulą była miękka? W jaki sposób uzyskać fale na sznyclu? Pytania o wskazówki i rady są uporządkowane alfabetycznie. Jeśli zastanawiasz się nad tym, dlaczego zrobiony przez ciebie naleśnik cesarski nie jest dostatecznie puszysty, przeczytaj hasło naleśniki. Jeśli twoje pytanie nie dotyczy konkretnej potrawy, to sprawdź po prostu odpowiednie hasło, np. sól, przyprawy itp. Male triki- wielka kuchnia.
.
Okładka: miękka
Rok wydania: 2000
Liczba stron: 144
Wydawnictwo: Diogenes
Znakomity kucharz wiedeński zdradza wiele tajników decydujących o mistrzostwie jego sztuki kulinarnej. Jak sprawić, by ugotowane warzywa zachowały żywy kolor, a wołowina z cebulą była miękka? W jaki sposób uzyskać fale na sznyclu? Pytania o wskazówki i rady są uporządkowane alfabetycznie. Jeśli zastanawiasz się nad tym, dlaczego zrobiony przez ciebie naleśnik cesarski nie jest dostatecznie puszysty, przeczytaj hasło naleśniki. Jeśli twoje pytanie nie dotyczy konkretnej potrawy, to sprawdź po prostu odpowiednie hasło, np. sól, przyprawy itp. Male triki- wielka kuchnia.
ID: 955399641
xxx xxx xxx
Dodane 24 lipca 2025
Tajemnice dobrej kuchni - Reinhard Gerer
Tylko przedmiot
9 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły