Firmowe
Stan: Nowe
Opis
SOL20 Moździerz Z Drewna Oliwnego Z Tłuczkiem Drewno Oliwne 12cm
PRODUKT NOWY, ZAPAKOWANY W KARTONIK PRODUCENTA
KARTONIK DELIKATNIE POGNIECIONY
PRODUCENT: SOLTAKO
SYGNATURA MAGAZYNOWA: SOL20
REGULARNA CENA RYNKOWA OK 200ZŁ
!! JAKO ŻE KAŻDY Z MOŹDZIERZY PRODUKOWANY JEST RĘCZNIE Z INNEGO KAWAŁKA DREWNA, SIŁĄ RZECZY WSZYSTKIE SĄ WYJĄTKOWE, RÓŻNIĄ SIĘ NIECO KSZTAŁTEM, ROZMIESZCZENIEM SŁOI CZY BARWĄ DLATEGO TEŻ DLA PAŃSTWA WYGODY KAŻDY Z PRODUKTÓW SPRZEDAWANY JEST W OSOBNYM OGŁOSZENIU, I PRZEDSTAWIA DOKŁADNIE TEN PRODUKT JAKI PAŃSTWO NABYWAJĄ !!
Moździerz z tłuczkiem szwajcarskiej marki Soltako wytworzony ręcznie z jednego kawałka drewna oliwnego.
Zestaw ten będzie nie tylko funkcjonalnym narzędziem kuchennym, ale również eleganckim dodatkiem do każdej kuchni.
Moździerz idealnie nadaje się do rozdrabniania przypraw, ziół oraz nasion, umożliwiając wydobycie pełni ich smaku i aromatu.
Niezależnie od tego, czy jesteś szefem kuchni, entuzjastą gotowania, czy mamą z gromadką dzieci, produkty z drewna oliwnego są idealnym wyborem dla Twoich codziennych potrzeb kuchennych.
Każdy moździerz marki SOLTAKO wyprodukowany został RĘCZNIE z najwyższej jakości niezwykle twardego drewna oliwnego, o wyrazistym, niepowtarzalnym usłojeniu.
Pracochłonna praca ręczna gwarantuje najwyższą jakość produktu.
Obszar wydobywczy, region SFAX, czerpie korzyści ze swojego uprzywilejowanego położenia pomiędzy pięknym wybrzeżem Morza Śródziemnego a pustynią z wyjątkową strefą klimatyczną.
To połączenie sprawia, że słoje drewna oliwnego są NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNYMI na świecie.
Ciepły kolor słojów powstaje dzięki powolnemu wzrostowi drzewka.
Wyprodukowany z jednego kawałka drewna - ie są one chemicznie sklejone z różnych części.
Każdy egzemplarz jest więc naprawdę UNIKATOWY, co sprawia że produkty te to prawdziwe dzieła sztuki matki natury.
100% natury, w 100% bez plastiku produkty z drewna oliwnego SOLTAKO są zabezpieczone oliwą z oliwek co dodatkowo chroni drewno i wspiera jego właściwości antybakteryjne.
Wszystkie produkty tej marki są produkowane w Tunezji, z wielką dbałością o szczegóły i wysoką jakością w rodzinnej manufakturze już od dziesięcioleci produkuje się wysokiej jakości przybory kuchenne z drewna oliwnego.
Tunezyjskie drzewa oliwne mają w znacznym stopniu wiele lat, często ponad setki lat i są poddawane do recyklingu dopiero wtedy, gdy nie zapewniają one już uprawnych zbiorów owoców oliwkowych.
Dzięki temu marka SOLTAKO wytwarza produkty bez szkody dla natury.
TU RZĄDZI MATKA NATURA
Każdy produkt ma inny wygląd słojów i może posiadać delikatne niedoskonałości wynikające z ręcznej obróbki.
Dzięki temu produkty te są tak niepowtarzalne.
Na powierzchni przedmiotów mogą znaleźć się delikatne pęknięcia wypełnione naturalnym wypełniaczem.
Wynikają one z samej natury drewna oliwnego, jego gęstości oraz wieku.
DLACZEGO WARTO WYBRAĆ PRODUKTY Z DREWNA OLIWNEGO?
Istnieje wiele powodów, dlaczego drewno oliwne jest jednym z najbardziej popularnych rodzajów drewna na całym świecie.
Wynika to między innymi z tego, że drewno jest szczególnie odporne na zarysowania, cięcie i uderzenia i dzięki temu doskonale nadaje się do zastosowania w kuchni.
Drewno oliwne ma większą gęstość w porównaniu do konwencjonalnych gatunków drewna.
Ta integralność strukturalna nadaje drewnu imponującą wytrzymałość i skutecznie wytrzymuje działanie ostrych ostrzy.
Ciasne włókna drewna oliwnego nie tylko zwiększają gęstość, ale także umożliwiają płynną interakcję z ostrymi ostrzami.
Ostre noże płynnie przesuwają się po drewnie, nie napotykając oporu.
Cecha ta minimalizuje zużycie ostrzy i zapewnia precyzyjne i gładkie powierzchnie cięcia.
Produkt naturalny jest bardzo trwały i zużywa się bardzo powoli.
Drewno to jest twardsze niż dąb, ta właściwość ma kluczowe znaczenie dzięki temu nie powstają duże rowki, w których zbiera się żywność i namnażają bakterie.
Drewno oliwne znane jest ze swoich naturalnych właściwości antybakteryjnych.
Fenole zawarte w drewnie działają nie tylko antybakteryjnie, ale także przeciwgrzybiczo, co oznacza, że hamują rozwój zarazków i bakterii na powierzchni.
Dzięki temu drewno oliwne jest higienicznym wyborem do przyborów kuchennych mających bezpośredni kontakt z żywnością.
Drewno oliwne nie przejmuje zapachów (np ryb, cebuli, czosnku) a przede wszystkim zawiera substancje bakteriobójcze i nie stanowi "wylęgarni bakterii i grzybów", co jest szczególnie istotne np. w odniesieniu do desek do krojenia, misek, łyżek - takie produkty są zdrowe, ekologiczne i higieniczne.
Drewno oliwne jest naturalnie odporne na ciepło, co oznacza, że przyborów można bezpiecznie używać na gorących patelniach lub garnkach.
Przyjazność dla środowiska: Drewno oliwne ulega biodegradacji, co czyni go wyborem przyjaznym dla środowiska.
W porównaniu z alternatywami z tworzyw sztucznych lub metalu, produkcja produktów z drewna oliwnego ma mniejszy wpływ na środowisko i pozwala na utrzymanie zrównoważonego stylu życia w Twojej kuchni.
W SKRÓCIE
- W zestawie dwa elementy - moździerz oraz tłuczek
- Średnica całkowita 11,8cm
- Średnica otworu: 7,5cm
- Długość tłuczka ok 14,5cm
- Renomowany szwajcarski producent SOLTAKO
- Logo marki na moździerzu
- Wszechstronne zastosowanie
- Produkt unikatowy, wykonany ręcznie przez najlepszych rzemieślników
- Wyprodukowano w Tunezji
- Najlepszej jakości niezwykle twarde drewno oliwne
- Ekskluzywne kolory i kształty słojów
- Wyprodukowane z JEDNEGO kawałka drewna oliwnego
- 100% natury, w 100% bez plastiku
- Produkowane w zgodzie z naturą
- Właściwości antybakteryjne
- Nie przejmuje zapachów
- Delikatny, subtelny zapach naturalnego drewna oliwnego
JAK DBAĆ O PRODUKTY Z DREWNA OLIWNEGO
W przypadku przyborów kuchennych takich jak łyżki, najczęściej wystarczy wytrzeć je wilgotną ściereczką bez detergentów i szybko przetrzeć na sucho.
NIE MYĆ W ZMYWARCE, NIE DOPUSZCZAĆ DO KONTAKTU Z WODĄ I DETERGENTAMI
Całkowite zanurzanie w wodzie, silnie działające detergenty powodują uszkodzenie.
Zaleca się regularne zabezpieczanie oliwą z oliwek, olejem słonecznikowym, lnianym lub mineralnym. (co 3-4miesiące).
Prawidłowa pielęgnacja sprawia, że produkt wykonane z drewna oliwnego służyć mogą przez wiele lat.
Produkcja wyrobów z drewna oliwnego jest formą sztuki przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Rzemieślnicy w Tunezji do perfekcji opanowali sztukę tworzenia pięknych i trwałych przedmiotów z tego drewna.
Każdy element opowiada historię, od pochodzenia drewna oliwnego po skrupulatne wykonanie widoczne w każdym szczególe.
Zainwestuj w przybory kuchenne wykonane z drewna oliwnego i doświadcz symbiozy funkcjonalności, estetyki i świadomości ekologicznej w swojej kuchni.
PRODUKT NOWY, ZAPAKOWANY W KARTONIK PRODUCENTA
KARTONIK DELIKATNIE POGNIECIONY
PRODUCENT: SOLTAKO
SYGNATURA MAGAZYNOWA: SOL20
REGULARNA CENA RYNKOWA OK 200ZŁ
!! JAKO ŻE KAŻDY Z MOŹDZIERZY PRODUKOWANY JEST RĘCZNIE Z INNEGO KAWAŁKA DREWNA, SIŁĄ RZECZY WSZYSTKIE SĄ WYJĄTKOWE, RÓŻNIĄ SIĘ NIECO KSZTAŁTEM, ROZMIESZCZENIEM SŁOI CZY BARWĄ DLATEGO TEŻ DLA PAŃSTWA WYGODY KAŻDY Z PRODUKTÓW SPRZEDAWANY JEST W OSOBNYM OGŁOSZENIU, I PRZEDSTAWIA DOKŁADNIE TEN PRODUKT JAKI PAŃSTWO NABYWAJĄ !!
Moździerz z tłuczkiem szwajcarskiej marki Soltako wytworzony ręcznie z jednego kawałka drewna oliwnego.
Zestaw ten będzie nie tylko funkcjonalnym narzędziem kuchennym, ale również eleganckim dodatkiem do każdej kuchni.
Moździerz idealnie nadaje się do rozdrabniania przypraw, ziół oraz nasion, umożliwiając wydobycie pełni ich smaku i aromatu.
Niezależnie od tego, czy jesteś szefem kuchni, entuzjastą gotowania, czy mamą z gromadką dzieci, produkty z drewna oliwnego są idealnym wyborem dla Twoich codziennych potrzeb kuchennych.
Każdy moździerz marki SOLTAKO wyprodukowany został RĘCZNIE z najwyższej jakości niezwykle twardego drewna oliwnego, o wyrazistym, niepowtarzalnym usłojeniu.
Pracochłonna praca ręczna gwarantuje najwyższą jakość produktu.
Obszar wydobywczy, region SFAX, czerpie korzyści ze swojego uprzywilejowanego położenia pomiędzy pięknym wybrzeżem Morza Śródziemnego a pustynią z wyjątkową strefą klimatyczną.
To połączenie sprawia, że słoje drewna oliwnego są NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNYMI na świecie.
Ciepły kolor słojów powstaje dzięki powolnemu wzrostowi drzewka.
Wyprodukowany z jednego kawałka drewna - ie są one chemicznie sklejone z różnych części.
Każdy egzemplarz jest więc naprawdę UNIKATOWY, co sprawia że produkty te to prawdziwe dzieła sztuki matki natury.
100% natury, w 100% bez plastiku produkty z drewna oliwnego SOLTAKO są zabezpieczone oliwą z oliwek co dodatkowo chroni drewno i wspiera jego właściwości antybakteryjne.
Wszystkie produkty tej marki są produkowane w Tunezji, z wielką dbałością o szczegóły i wysoką jakością w rodzinnej manufakturze już od dziesięcioleci produkuje się wysokiej jakości przybory kuchenne z drewna oliwnego.
Tunezyjskie drzewa oliwne mają w znacznym stopniu wiele lat, często ponad setki lat i są poddawane do recyklingu dopiero wtedy, gdy nie zapewniają one już uprawnych zbiorów owoców oliwkowych.
Dzięki temu marka SOLTAKO wytwarza produkty bez szkody dla natury.
TU RZĄDZI MATKA NATURA
Każdy produkt ma inny wygląd słojów i może posiadać delikatne niedoskonałości wynikające z ręcznej obróbki.
Dzięki temu produkty te są tak niepowtarzalne.
Na powierzchni przedmiotów mogą znaleźć się delikatne pęknięcia wypełnione naturalnym wypełniaczem.
Wynikają one z samej natury drewna oliwnego, jego gęstości oraz wieku.
DLACZEGO WARTO WYBRAĆ PRODUKTY Z DREWNA OLIWNEGO?
Istnieje wiele powodów, dlaczego drewno oliwne jest jednym z najbardziej popularnych rodzajów drewna na całym świecie.
Wynika to między innymi z tego, że drewno jest szczególnie odporne na zarysowania, cięcie i uderzenia i dzięki temu doskonale nadaje się do zastosowania w kuchni.
Drewno oliwne ma większą gęstość w porównaniu do konwencjonalnych gatunków drewna.
Ta integralność strukturalna nadaje drewnu imponującą wytrzymałość i skutecznie wytrzymuje działanie ostrych ostrzy.
Ciasne włókna drewna oliwnego nie tylko zwiększają gęstość, ale także umożliwiają płynną interakcję z ostrymi ostrzami.
Ostre noże płynnie przesuwają się po drewnie, nie napotykając oporu.
Cecha ta minimalizuje zużycie ostrzy i zapewnia precyzyjne i gładkie powierzchnie cięcia.
Produkt naturalny jest bardzo trwały i zużywa się bardzo powoli.
Drewno to jest twardsze niż dąb, ta właściwość ma kluczowe znaczenie dzięki temu nie powstają duże rowki, w których zbiera się żywność i namnażają bakterie.
Drewno oliwne znane jest ze swoich naturalnych właściwości antybakteryjnych.
Fenole zawarte w drewnie działają nie tylko antybakteryjnie, ale także przeciwgrzybiczo, co oznacza, że hamują rozwój zarazków i bakterii na powierzchni.
Dzięki temu drewno oliwne jest higienicznym wyborem do przyborów kuchennych mających bezpośredni kontakt z żywnością.
Drewno oliwne nie przejmuje zapachów (np ryb, cebuli, czosnku) a przede wszystkim zawiera substancje bakteriobójcze i nie stanowi "wylęgarni bakterii i grzybów", co jest szczególnie istotne np. w odniesieniu do desek do krojenia, misek, łyżek - takie produkty są zdrowe, ekologiczne i higieniczne.
Drewno oliwne jest naturalnie odporne na ciepło, co oznacza, że przyborów można bezpiecznie używać na gorących patelniach lub garnkach.
Przyjazność dla środowiska: Drewno oliwne ulega biodegradacji, co czyni go wyborem przyjaznym dla środowiska.
W porównaniu z alternatywami z tworzyw sztucznych lub metalu, produkcja produktów z drewna oliwnego ma mniejszy wpływ na środowisko i pozwala na utrzymanie zrównoważonego stylu życia w Twojej kuchni.
W SKRÓCIE
- W zestawie dwa elementy - moździerz oraz tłuczek
- Średnica całkowita 11,8cm
- Średnica otworu: 7,5cm
- Długość tłuczka ok 14,5cm
- Renomowany szwajcarski producent SOLTAKO
- Logo marki na moździerzu
- Wszechstronne zastosowanie
- Produkt unikatowy, wykonany ręcznie przez najlepszych rzemieślników
- Wyprodukowano w Tunezji
- Najlepszej jakości niezwykle twarde drewno oliwne
- Ekskluzywne kolory i kształty słojów
- Wyprodukowane z JEDNEGO kawałka drewna oliwnego
- 100% natury, w 100% bez plastiku
- Produkowane w zgodzie z naturą
- Właściwości antybakteryjne
- Nie przejmuje zapachów
- Delikatny, subtelny zapach naturalnego drewna oliwnego
JAK DBAĆ O PRODUKTY Z DREWNA OLIWNEGO
W przypadku przyborów kuchennych takich jak łyżki, najczęściej wystarczy wytrzeć je wilgotną ściereczką bez detergentów i szybko przetrzeć na sucho.
NIE MYĆ W ZMYWARCE, NIE DOPUSZCZAĆ DO KONTAKTU Z WODĄ I DETERGENTAMI
Całkowite zanurzanie w wodzie, silnie działające detergenty powodują uszkodzenie.
Zaleca się regularne zabezpieczanie oliwą z oliwek, olejem słonecznikowym, lnianym lub mineralnym. (co 3-4miesiące).
Prawidłowa pielęgnacja sprawia, że produkt wykonane z drewna oliwnego służyć mogą przez wiele lat.
Produkcja wyrobów z drewna oliwnego jest formą sztuki przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Rzemieślnicy w Tunezji do perfekcji opanowali sztukę tworzenia pięknych i trwałych przedmiotów z tego drewna.
Każdy element opowiada historię, od pochodzenia drewna oliwnego po skrupulatne wykonanie widoczne w każdym szczególe.
Zainwestuj w przybory kuchenne wykonane z drewna oliwnego i doświadcz symbiozy funkcjonalności, estetyki i świadomości ekologicznej w swojej kuchni.
ID: 993368726
Skontaktuj się
Obsługa Klienta
Na OLX od kwiecień 2020
Ostatnio online dziś o 19:19
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
xxx xxx xxx
Dodane 30 czerwca 2025
SOL20 Moździerz Z Drewna Oliwnego Z Tłuczkiem Drewno Oliwne 12cm
Tylko przedmiot
99 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym

Obsługa Klienta
Na OLX od kwiecień 2020
Ostatnio online dziś o 19:19
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły