Firmowe
Stan: Używane
Opis
Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa BIZERBA S 111 Plus
Steaker/Kotleciarka do mięsa/Bizerba S111 PlusSteaker do mięsa (kotleciarka) to profesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania mięsa. Znacznie przyspiesza proces rozbijania mięsa powodując, że gotowe wyroby pozostają świeże, kruche i soczyste. Idealny do przetwarzania każdego rodzaju mięsa, a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny w celu grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania. Steaker Bizerba umożliwia także cięcie na paseczki a tym samym serwowanie świeżych sałatek i dań z kiełbasy, mięsa oraz sera z dodatkiem pokrojonych warzyw, jarzyn, grzybów i owoców dzięki wkładowi S021, który można dokupić.
Zalety kotleciarki Bizerba:
Wydajność – duży lej wlotowy pozwala na szybką i bezproblemową obróbkę kawałków mięsa o grubości do 30 mm. Liczba obrotów wkładek tnących: 100 obr./min.
Komfort – odpowiednia wysokość wylotu umożliwia zastosowanie standardowych szalek gastronomicznych i poprawia wygodę użytkowania.
Łatwe czyszczenie – wkłady tnące można wyciągnąć z korpusu bez użycia narzędzi i włożyć do zmywarki w celu precyzyjnego umycia.
Bezpieczeństwo – przed przypadkowym kontaktem z urządzeniem ochrania osłona wykonana z tworzywa sztucznego.
Niezawodna konstrukcja – osłona urządzenia wykonana jest z poliwęglanowego tworzywa sztucznego, korpus z aluminium. Wydajny silnik z wewnętrznym systemem chłodzenia jest bardzo higieniczny, gdyż w osłonie nie są potrzebne otwory wentylacyjne.
Precyzja – walce nożowe w modelu S111 plus składają się z 41 tarcz nożowych, których każda posiada 12 zaostrzonych ostrzy. Dzięki temu w jednym cyklu pracy wykonywanych jest efektywnie prawie 1000 nacięć.
Kotleciarka Bizerba S111 plus wyróżnia się szczególnie komfortową obsługą, która umożliwia szybką i wydajną pracę, przy zachowaniu pełnego bezpieczeństwa. Stanowi znakomitą alternatywę dla tradycyjnego tłuczka sprawiając, że przygotowane produkty posiadają optymalną powierzchnię, grubość a także charakterystyczną fakturę. Stworzona z myślą o sklepach mięsnych, placówkach zbiorowego żywienia, zakładach gastronomicznych, przetwórstwa żywności, cateringu, stołówkach, restauracjach, pizzeriach.
Urządzenie wykonane zgodnie z normami Unii Europejskiej.
Sprzęt używany.
* Zdjęcia mają charakter poglądowy – przedstawiają jeden z egzemplarzy oferowanych produktów.
Poszczególne egzemplarze produktów noszą różnego rodzaju ślady zużycia, wynikającego z ich eksploatacji, przy czym są pełnosprawne i – o ile w opisie produktu nie wskazano inaczej – posiadają wymagane cechy oraz funkcjonalności właściwe dla tego rodzaju towaru.
Odbiór osobisty - zapraszamy do kontaktu w dni robocze, w godz: 8-16.
W ofercie posiadamy 3szt.
Wystawiamy faktury VAT.
Steaker/Kotleciarka do mięsa/Bizerba S111 PlusSteaker do mięsa (kotleciarka) to profesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania mięsa. Znacznie przyspiesza proces rozbijania mięsa powodując, że gotowe wyroby pozostają świeże, kruche i soczyste. Idealny do przetwarzania każdego rodzaju mięsa, a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny w celu grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania. Steaker Bizerba umożliwia także cięcie na paseczki a tym samym serwowanie świeżych sałatek i dań z kiełbasy, mięsa oraz sera z dodatkiem pokrojonych warzyw, jarzyn, grzybów i owoców dzięki wkładowi S021, który można dokupić.
Zalety kotleciarki Bizerba:
Wydajność – duży lej wlotowy pozwala na szybką i bezproblemową obróbkę kawałków mięsa o grubości do 30 mm. Liczba obrotów wkładek tnących: 100 obr./min.
Komfort – odpowiednia wysokość wylotu umożliwia zastosowanie standardowych szalek gastronomicznych i poprawia wygodę użytkowania.
Łatwe czyszczenie – wkłady tnące można wyciągnąć z korpusu bez użycia narzędzi i włożyć do zmywarki w celu precyzyjnego umycia.
Bezpieczeństwo – przed przypadkowym kontaktem z urządzeniem ochrania osłona wykonana z tworzywa sztucznego.
Niezawodna konstrukcja – osłona urządzenia wykonana jest z poliwęglanowego tworzywa sztucznego, korpus z aluminium. Wydajny silnik z wewnętrznym systemem chłodzenia jest bardzo higieniczny, gdyż w osłonie nie są potrzebne otwory wentylacyjne.
Precyzja – walce nożowe w modelu S111 plus składają się z 41 tarcz nożowych, których każda posiada 12 zaostrzonych ostrzy. Dzięki temu w jednym cyklu pracy wykonywanych jest efektywnie prawie 1000 nacięć.
Kotleciarka Bizerba S111 plus wyróżnia się szczególnie komfortową obsługą, która umożliwia szybką i wydajną pracę, przy zachowaniu pełnego bezpieczeństwa. Stanowi znakomitą alternatywę dla tradycyjnego tłuczka sprawiając, że przygotowane produkty posiadają optymalną powierzchnię, grubość a także charakterystyczną fakturę. Stworzona z myślą o sklepach mięsnych, placówkach zbiorowego żywienia, zakładach gastronomicznych, przetwórstwa żywności, cateringu, stołówkach, restauracjach, pizzeriach.
Urządzenie wykonane zgodnie z normami Unii Europejskiej.
Sprzęt używany.
* Zdjęcia mają charakter poglądowy – przedstawiają jeden z egzemplarzy oferowanych produktów.
Poszczególne egzemplarze produktów noszą różnego rodzaju ślady zużycia, wynikającego z ich eksploatacji, przy czym są pełnosprawne i – o ile w opisie produktu nie wskazano inaczej – posiadają wymagane cechy oraz funkcjonalności właściwe dla tego rodzaju towaru.
Odbiór osobisty - zapraszamy do kontaktu w dni robocze, w godz: 8-16.
W ofercie posiadamy 3szt.
Wystawiamy faktury VAT.
ID: 930674693
Skontaktuj się
EJART
Na OLX od wrzesień 2012
Ostatnio online w dniu 04 czerwca 2025
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
xxx xxx xxx
Dodane 28 maja 2025
Skruszacz, steaker, kotleciarka do mięsa BIZERBA S 111 Plus
6 500 zł
EJART
Na OLX od wrzesień 2012
Ostatnio online w dniu 04 czerwca 2025
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Lokalizacja