Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Sprowadzona z Belgii oryginalna, żeliwna gofrownica marki AMPI - prawdziwy i jedyny na rynku w PL profesjonalny hand-made + oryginalne przepisy producenta maszyny.
PATRZ NA STRONĘ - TEJ KLASY SPRZĘTU NIE MA W POLSCE.
Sprzęt jak nowy, gofrownica użyta w celach testowych dwa/trzy razy.
Naszym celem było otwarcie oryginalnego biznesu typu waffels rodem z Belgii - niestety plany się zmieniły stąd sprzedaż.
Cena w Belgii 1190 Euro + VAT
OPIS :Jesteś piekarzem, cukiernikiem, restauratorem, właścicielem gofrowni… lub po prostu pasjonatem, który szuka gofrownicy, która spełni Twoje oczekiwania (wydajność, łatwość obsługi i czyszczenia, trwałość…). Nasze belgijskie urządzenia kuchenne od ponad 35 lat cieszą się uznaniem profesjonalistów branży HoReCa.
OPIS I ZASOBY BELGIJSKIEJ GOFROWNICY
Dogłębny opis elementów i funkcjonalności gofrownicy pomoże Ci zrozumieć wartość dodaną.
ŻELIWO
Forma wykonana jest z masywnego żeliwa, aby sprostać wymaganiom profesjonalnego zastosowania. Żeliwo jest materiałem kuchennym, który umożliwia doskonałą dystrybucję i zachowanie ciepła. Wysokiej jakości żeliwo pomaga wytrzymać wymagające warunki i zapewnia długą żywotność gofrownicy. Żeliwna forma może ważyć do 16 kg. Jeśli będziesz dobrze użytkować, świetnie i stale konserwować swoje urządzenie, będziesz go używać przez ponad 20 lat, tak jak niektórzy nasi klienci.
W celu natychmiastowego i optymalnego wykorzystania gofrownicy stosujemy powłokę nieprzywierającą na naszych żeliwach (silikon spożywczy), aby ułatwić wyjmowanie gofrów z formy.
STAL NIERDZEWNA
Stal nierdzewna jest niezbędnym materiałem, aby być profesjonalnym urządzeniem do gotowania.
Doskonale zaspokaja różne potrzeby. Jest to zarówno solidny, jak i lekki element, który może być bardzo wygodny w wymagających środowiskach, na które narażona jest gofrownica (powtarzające się ruchy, pogoda na zewnątrz, przypadkowy upadek, …). Oprócz swojej trwałości, stal nierdzewna może być łatwo i wyjątkowo szybko oczyszczona dzięki gładkiej powierzchni. Z estetycznego punktu widzenia, jego szara, szczotkowana powierzchnia może być wkomponowana w każde otoczenie (nowoczesne, vintage, …).
Nasza stal nierdzewna 304L jest certyfikowana do kontaktu z żywnością.
ŁATWOŚĆ CZYSZCZENIA
Wiemy, jak wiele osadu powstaje z gofrów… Ciasto i cukier wydostają się z płyt do pieczenia i rozlewają się po blachach. Dlatego wszystkie nasze urządzenia są wyposażone w wyjmowane tacki ociekowe. Można je łatwo wyjąć ze skrzynki elektrycznej, aby ułatwić czyszczenie (patrz zdjęcie poniżej). Tace te można myć ręcznie lub w zmywarce.
Wyjmowane tacki ociekowe
DOSTOSOWANA MOC ELEKTRYCZNA
Każda z naszych gofrownic posiada cechy zależne od uzyskiwanych gofrów. Właściwości elektryczne (wat, moc elektryczna, …) opierają się na pewnych cechach: wymiar strefy gotowania, grubość żeliwa, rodzaj ciasta (płynne lub stałe), czas gotowania, optymalny wynik gotowania, …
Wskazówka: aby nie dać się zaskoczyć pierwszemu klientowi danego dnia, nie wahaj się włączyć gofrownicy 15-20 minut wcześniej. Ciepło zostanie równomiernie rozłożone na płytach grzewczych przed pierwszym gotowaniem.
OBROTOWE OTWIERANIE DO 180°
W przypadku naszych modeli z 2 goframi ważne jest również łatwe wykonanie pełnego obrotu o 180°. Ta funkcja ma na celu rozprowadzenie ciasta i/lub cukru na całej płycie grzewczej.
W przypadku gofrów brukselskich ta rotacja jest wymagana ze względu na płynne ciasto. Tak więc po nalaniu płynnego ciasta zamykasz urządzenie i odczekasz 5-10 sekund przed obróceniem. Proces pozwala na napowietrzenie i spęcznienie drugiej strony ciasta.
TERMOSTAT, PRZYCISK PRZEŁĄCZNIKA I PRZYCISK WSKAŹNIKA OGRZEWANIA
Regulacja termostatyczna naszych belgijskich gofrownic działa w zakresie od 50°C do 300°C, umożliwiając tryb pirolizy.
PATRZ NA STRONĘ - TEJ KLASY SPRZĘTU NIE MA W POLSCE.
Sprzęt jak nowy, gofrownica użyta w celach testowych dwa/trzy razy.
Naszym celem było otwarcie oryginalnego biznesu typu waffels rodem z Belgii - niestety plany się zmieniły stąd sprzedaż.
Cena w Belgii 1190 Euro + VAT
OPIS :Jesteś piekarzem, cukiernikiem, restauratorem, właścicielem gofrowni… lub po prostu pasjonatem, który szuka gofrownicy, która spełni Twoje oczekiwania (wydajność, łatwość obsługi i czyszczenia, trwałość…). Nasze belgijskie urządzenia kuchenne od ponad 35 lat cieszą się uznaniem profesjonalistów branży HoReCa.
OPIS I ZASOBY BELGIJSKIEJ GOFROWNICY
Dogłębny opis elementów i funkcjonalności gofrownicy pomoże Ci zrozumieć wartość dodaną.
ŻELIWO
Forma wykonana jest z masywnego żeliwa, aby sprostać wymaganiom profesjonalnego zastosowania. Żeliwo jest materiałem kuchennym, który umożliwia doskonałą dystrybucję i zachowanie ciepła. Wysokiej jakości żeliwo pomaga wytrzymać wymagające warunki i zapewnia długą żywotność gofrownicy. Żeliwna forma może ważyć do 16 kg. Jeśli będziesz dobrze użytkować, świetnie i stale konserwować swoje urządzenie, będziesz go używać przez ponad 20 lat, tak jak niektórzy nasi klienci.
W celu natychmiastowego i optymalnego wykorzystania gofrownicy stosujemy powłokę nieprzywierającą na naszych żeliwach (silikon spożywczy), aby ułatwić wyjmowanie gofrów z formy.
STAL NIERDZEWNA
Stal nierdzewna jest niezbędnym materiałem, aby być profesjonalnym urządzeniem do gotowania.
Doskonale zaspokaja różne potrzeby. Jest to zarówno solidny, jak i lekki element, który może być bardzo wygodny w wymagających środowiskach, na które narażona jest gofrownica (powtarzające się ruchy, pogoda na zewnątrz, przypadkowy upadek, …). Oprócz swojej trwałości, stal nierdzewna może być łatwo i wyjątkowo szybko oczyszczona dzięki gładkiej powierzchni. Z estetycznego punktu widzenia, jego szara, szczotkowana powierzchnia może być wkomponowana w każde otoczenie (nowoczesne, vintage, …).
Nasza stal nierdzewna 304L jest certyfikowana do kontaktu z żywnością.
ŁATWOŚĆ CZYSZCZENIA
Wiemy, jak wiele osadu powstaje z gofrów… Ciasto i cukier wydostają się z płyt do pieczenia i rozlewają się po blachach. Dlatego wszystkie nasze urządzenia są wyposażone w wyjmowane tacki ociekowe. Można je łatwo wyjąć ze skrzynki elektrycznej, aby ułatwić czyszczenie (patrz zdjęcie poniżej). Tace te można myć ręcznie lub w zmywarce.
Wyjmowane tacki ociekowe
DOSTOSOWANA MOC ELEKTRYCZNA
Każda z naszych gofrownic posiada cechy zależne od uzyskiwanych gofrów. Właściwości elektryczne (wat, moc elektryczna, …) opierają się na pewnych cechach: wymiar strefy gotowania, grubość żeliwa, rodzaj ciasta (płynne lub stałe), czas gotowania, optymalny wynik gotowania, …
Wskazówka: aby nie dać się zaskoczyć pierwszemu klientowi danego dnia, nie wahaj się włączyć gofrownicy 15-20 minut wcześniej. Ciepło zostanie równomiernie rozłożone na płytach grzewczych przed pierwszym gotowaniem.
OBROTOWE OTWIERANIE DO 180°
W przypadku naszych modeli z 2 goframi ważne jest również łatwe wykonanie pełnego obrotu o 180°. Ta funkcja ma na celu rozprowadzenie ciasta i/lub cukru na całej płycie grzewczej.
W przypadku gofrów brukselskich ta rotacja jest wymagana ze względu na płynne ciasto. Tak więc po nalaniu płynnego ciasta zamykasz urządzenie i odczekasz 5-10 sekund przed obróceniem. Proces pozwala na napowietrzenie i spęcznienie drugiej strony ciasta.
TERMOSTAT, PRZYCISK PRZEŁĄCZNIKA I PRZYCISK WSKAŹNIKA OGRZEWANIA
Regulacja termostatyczna naszych belgijskich gofrownic działa w zakresie od 50°C do 300°C, umożliwiając tryb pirolizy.
ID: 836194653
xxx xxx xxx
Dodane 10 kwietnia 2024
Profesjonalna oryginalna belgijska GOFROWNICA AMPI przemysłowa/j.NOWA
1 750 zł
Użytkownik
Lokalizacja