Prywatne
Rok wydania: 1993
Okładka: Miękka
Stan: Używane
Rodzaj: Podręczniki akademickie
Opis
Sprzedam Podstawy technologii gastronomicznej pod redakcją prof dr hab Stanislawa Zalewskiego.
Jest to podrecznik dla studentów wydziałów technologiiżywnosci i zywienia czlowieka na Uniwersytecie Rolniczym lub tez dla studentow Gastronimii i Hotelarstwa.
Wydanie drugie, poszerzone , r 1993.
Wydawnictwo naukowo - techniczne.
Podręcznik jest używany, ma okładkę ze śladami używania i zalania jednak wnętrze ksiażki jest kompletne i w stanie dobrym.
Polecam i zapraszam do zakupu.
Cena jest atrakcyjna.
Pozycja ta na str Tezeusz kosztuje 130 zł.
Jest to podrecznik dla studentów wydziałów technologiiżywnosci i zywienia czlowieka na Uniwersytecie Rolniczym lub tez dla studentow Gastronimii i Hotelarstwa.
Wydanie drugie, poszerzone , r 1993.
Wydawnictwo naukowo - techniczne.
Podręcznik jest używany, ma okładkę ze śladami używania i zalania jednak wnętrze ksiażki jest kompletne i w stanie dobrym.
Polecam i zapraszam do zakupu.
Cena jest atrakcyjna.
Pozycja ta na str Tezeusz kosztuje 130 zł.
ID: 874924149
xxx xxx xxx
Dodane 14 maja 2024
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
Tylko przedmiot
52 zł
Cena z Przesyłką OLX
Lokalizacja