Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Muzyka i Edukacja
  3. Książki
  4. Podręczniki szkolne
  5. Podręczniki szkolne - Wielkopolskie
  6. Podręczniki szkolne - Poznań
  7. Podręczniki szkolne - Grunwald
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik
PromujOdśwież
  • Prywatne

  • Rok wydania: 1993

  • Okładka: Miękka

  • Stan: Używane

  • Rodzaj: Podręczniki akademickie

Opis

Sprzedam Podstawy technologii gastronomicznej pod redakcją prof dr hab Stanislawa Zalewskiego.
Jest to podrecznik dla studentów wydziałów technologiiżywnosci i zywienia czlowieka na Uniwersytecie Rolniczym lub tez dla studentow Gastronimii i Hotelarstwa.
Wydanie drugie, poszerzone , r 1993.
Wydawnictwo naukowo - techniczne.
Podręcznik jest używany, ma okładkę ze śladami używania i zalania jednak wnętrze ksiażki jest kompletne i w stanie dobrym.
Polecam i zapraszam do zakupu.
Cena jest atrakcyjna.
Pozycja ta na str Tezeusz kosztuje 130 zł.
ID: 874924149

Skontaktuj się

Asia

Na OLX od październik 2016

Ostatnio online dziś o 08:40

xxx xxx xxx

Dodane 15 kwietnia 2024

Podstawy technologii gastronomicznej podręcznik

Tylko przedmiot

52 zł

Cena z Przesyłką OLX

Safety Badge

Użytkownik

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon