Przejdź do głównej części
Czat

Powiadomienia

Dodaj ogłoszenie
Podstawy gastronomii i technol. żywności cz.2 Kmiołek-Gizara WSiP
PromujOdśwież

Firmowe

Rok wydania: 2017

Okładka: Miękka

Stan: Nowe

Rodzaj: Szkoły zawodowe

Opis

Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.
Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności.
Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami.
Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał.
ID: 864525451

Skontaktuj się

Księgarnia Ekslibris 26-605 Radom, Chrobrego 52

Na OLX od lipiec 2018

Ostatnio online wczoraj o 15:31

xxx xxx xxx

Dodane 12 października 2025

Podstawy gastronomii i technol. żywności cz.2 Kmiołek-Gizara WSiP

Tylko przedmiot

63,50 zł

Przedmiot z Pakietem Ochronnym

Safety Badge

Lokalizacja

Zwroty

Pakiet Ochronny

Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły

Zakup od przedsiębiorcy

Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły

Darmowa aplikacja na Twój telefon