Firmowe
Rok wydania: 2025
Okładka: Twarda
Stan: Nowe
Opis
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Wszystko, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzyOd klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi.
Dowiedz się:• Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
• Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
• Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
- Autor: Dan Richer, Katie Parla
- Wydawnictwo: Znak
- Seria wydawnicza:
- Rok wydania: 2025
- Język:
- Oprawa: twarda
- Liczba stron: 288
- Format: 20.5 x 25.0 cm
- Numer ISBN: 978********8515-6
- Kod paskowy (EAN): 978*****85156
Wszystko, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzyOd klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi.
Dowiedz się:• Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
• Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
• Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
- Autor: Dan Richer, Katie Parla
- Wydawnictwo: Znak
- Seria wydawnicza:
- Rok wydania: 2025
- Język:
- Oprawa: twarda
- Liczba stron: 288
- Format: 20.5 x 25.0 cm
- Numer ISBN: 978********8515-6
- Kod paskowy (EAN): 978*****85156
ID: 1007407905
Skontaktuj się
Hubert
Na OLX od październik 2024
Jest teraz online!
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Dodane 11 czerwca 2025
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo. Znak
Tylko przedmiot
84 zł
do negocjacji
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Hubert
Na OLX od październik 2024
Jest teraz online!
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły