Prywatne
Stan: Używane
Opis
Witam na sprzedaż jest mało używany
Piec konwekcyjno-parowy gazowy ClassicCook | manualny | 7xGN 1/1 | 14 kW | 790x960x850 mm
Pełne wyposażenie
MANUAL COOKING
Pozwala na łatwe ustawienie trybów pracy dla dowolnego dania, bez potrzeby tworzenia przepisu. Upraszcza to proces przygotowywania potraw
STEAM CONTROL
Technologia umożliwia dokładną regulację poziomu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakresie od 0 do 100%, z dokładną regulacją co 5%
FAN CONTROL
10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem pozwala przygotować nawet najbardziej delikatne dania. Zmieniający się kierunek pracy wentylatora zapewnia jednakowe rozprowadzenie temperatury w całej komorze pieca, nawet przy pełnym załadunku
CLIMA CONTROL
Sterowanie kominem umożliwia szybkie obniżenie wilgotności wewnątrz komory. Dodatkowo istnieje możliwość automatycznego otwarcia komina przed końcem pracy urządzenia, aby uzyskać zamierzony poziom wypieczenia potraw
DELTA T
Zaawansowany tryb wykorzystujący sondę dołączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca. Wolne pieczenie obniża utratę masy produktu i zapewnia idealny efekt kulinarny
MULTIPOINT PROBE
Pozwala na wykorzystanie dodatkowej sondy służącej do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie)
VACUUM PROBE
Zapewnia najwyższą precyzję pomiaru temperatury wnętrza potrawy w technice gotowania próżniowego SOUS-VIDE. Cienka sonda, o średnicy 1,5 mm dostosowana jest do użytku z workami próżniowymi (dostępna opcjonalnie)
120 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW
Piec daje możliwość pracy na 120 programach w aż 6 etapach
KSIĄŻKA KUCHARSKA
Wszystkie piece ze sterowaniem dotykowym posiadają zainstalowaną książkę kucharską. Linia Stalgast SmartCook posiada przejrzystą, dedykowaną pod polski rynek książkę kucharską. Książka posiada przepisy aż na 72, typowo polskie dania, podzielone na 8 grup. Dodatkowo każde danie opatrzone jest zdjęciem danej potrawy, co zwiększa intuicyjność pracy kucharza
REJESTR DANYCH HACCP
Piec rejestruje historię trybów pracy i parametrów urządzenia w systemie HACCP (System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontrolnych). Istnieje możliwość łatwego zapisu raportu na pamięci USB
PALNIK GAZOWY PREMIX
Dostępny we wszystkich piecach gazowych, nowy palnik, obniża zużycie gazu. Jego konstrukcja pozwala na uzyskanie równomiernej temperatury w komorze pieca
REGENERACJA / PODTRZYMYWANIE TEMPERATURY
Regeneracja pozwala podgrzać wcześniej przygotowane danie, zachowując jego walory smakowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem
GAROWANIE
Funkcja szczególnie często wykorzystywana w piekarnictwie i cukiernictwie, służąca do kontroli rozrostu ciasta. Stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każdym razem wspaniałych wypieków
PLANNING
Opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczędzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia pozwala na przyrządzenie potrawy z długim czasem przygotowania na wybraną godzinę
FAST COOLING
Automatyczne schładzanie komory do żądanej temperatury, dzięki czemu szybciej można zacząć przygotowanie następnego dania
MULTIWASH
W zależności od poziomu zabrudzenia komory dostępne są 3 automatyczne programy myjące. Długość poszczególnych cykli mycia wynosi: 51’, 81’, 111’. Do pieców niewyposażonych w system automatycznego mycia, można dokupić prysznic
ALLONTIME
Tryb ułatwiający wydanie wielu dań w tym samym momencie. Przy programie AllOnTime wyraźny sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę
MULTICOOK
Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygotowanie wielu produktów jednocześnie, bez wzajemnego przenikania się smaków i aromatów. Urządzenie może być załadowywane i rozładowywane w trybie ciągłym. Urządzenie poinformuje użytkownika, kiedy konkretny produkt będzie gotowy
MULTIPREHEAT
3 tryby wstępnego nagrzewania pieca: soft (+10 °C), medium (+20 °C), hard (+30 °C). W zależności od poziomu załadowania komory możliwe jest wstępne rozgrzanie komory do wyższej temperatury
Opis urządzenia:
Manualny, intuicyjny panel sterowania, klamka drzwi z prawej strony
Alarm na koniec cyklu pracy
Wyłącznik drzwiowy
Wewnętrzne oświetlenie LED
Przyłącze wody 3/4 cala
Regulacja wilgotności od 0 do 100 %
Regulacja czasu od 0–120 minut i tryb non-stop
Komin sterowany manualnie
Odległość między prowadnicami ~ 65 mm
Rozmiar komory: 620x405x545 mm
Sygnalizacja Led - temp., czas i nawilżania
Rewers wentylatora
Podwójna, bezpieczna szyba
Sterowanie manualne:
Manualny panel sterowania
Regulacja wilgotności od 0 do 100%
Timer do 120 minut i tryb non-stop
Ręczne sterowanie kominem
Rewers wentylatora
Wewnętrzne oświetlenie LED
Sygnalizacja końca cyklu
Wyłącznik drzwiowy
Podwójna, bezpieczna szyba
Rynienka ociekowa
Termostat bezpieczeństwa
Przyłącze wody ¾”
Łatwy do czyszczenia
Piece w wersji elektrycznej lub gazowej
Parametry techniczne:
Pojemność: 7xGN 1/1
Zakres temperatury: 50/..250 °C
Ilość półek: 7 szt
Drzwi otwierane na: lewo
Zasilanie: 230 V
Wymiary: 790x960x850 mm
Waga: 125 kg
Moc gazowa: 14 kW
Moc elektryczna: 0,65 kW
Rodzaj gazu: G20
Piec konwekcyjno-parowy gazowy ClassicCook | manualny | 7xGN 1/1 | 14 kW | 790x960x850 mm
Pełne wyposażenie
MANUAL COOKING
Pozwala na łatwe ustawienie trybów pracy dla dowolnego dania, bez potrzeby tworzenia przepisu. Upraszcza to proces przygotowywania potraw
STEAM CONTROL
Technologia umożliwia dokładną regulację poziomu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakresie od 0 do 100%, z dokładną regulacją co 5%
FAN CONTROL
10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem pozwala przygotować nawet najbardziej delikatne dania. Zmieniający się kierunek pracy wentylatora zapewnia jednakowe rozprowadzenie temperatury w całej komorze pieca, nawet przy pełnym załadunku
CLIMA CONTROL
Sterowanie kominem umożliwia szybkie obniżenie wilgotności wewnątrz komory. Dodatkowo istnieje możliwość automatycznego otwarcia komina przed końcem pracy urządzenia, aby uzyskać zamierzony poziom wypieczenia potraw
DELTA T
Zaawansowany tryb wykorzystujący sondę dołączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca. Wolne pieczenie obniża utratę masy produktu i zapewnia idealny efekt kulinarny
MULTIPOINT PROBE
Pozwala na wykorzystanie dodatkowej sondy służącej do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie)
VACUUM PROBE
Zapewnia najwyższą precyzję pomiaru temperatury wnętrza potrawy w technice gotowania próżniowego SOUS-VIDE. Cienka sonda, o średnicy 1,5 mm dostosowana jest do użytku z workami próżniowymi (dostępna opcjonalnie)
120 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW
Piec daje możliwość pracy na 120 programach w aż 6 etapach
KSIĄŻKA KUCHARSKA
Wszystkie piece ze sterowaniem dotykowym posiadają zainstalowaną książkę kucharską. Linia Stalgast SmartCook posiada przejrzystą, dedykowaną pod polski rynek książkę kucharską. Książka posiada przepisy aż na 72, typowo polskie dania, podzielone na 8 grup. Dodatkowo każde danie opatrzone jest zdjęciem danej potrawy, co zwiększa intuicyjność pracy kucharza
REJESTR DANYCH HACCP
Piec rejestruje historię trybów pracy i parametrów urządzenia w systemie HACCP (System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontrolnych). Istnieje możliwość łatwego zapisu raportu na pamięci USB
PALNIK GAZOWY PREMIX
Dostępny we wszystkich piecach gazowych, nowy palnik, obniża zużycie gazu. Jego konstrukcja pozwala na uzyskanie równomiernej temperatury w komorze pieca
REGENERACJA / PODTRZYMYWANIE TEMPERATURY
Regeneracja pozwala podgrzać wcześniej przygotowane danie, zachowując jego walory smakowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem
GAROWANIE
Funkcja szczególnie często wykorzystywana w piekarnictwie i cukiernictwie, służąca do kontroli rozrostu ciasta. Stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każdym razem wspaniałych wypieków
PLANNING
Opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczędzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia pozwala na przyrządzenie potrawy z długim czasem przygotowania na wybraną godzinę
FAST COOLING
Automatyczne schładzanie komory do żądanej temperatury, dzięki czemu szybciej można zacząć przygotowanie następnego dania
MULTIWASH
W zależności od poziomu zabrudzenia komory dostępne są 3 automatyczne programy myjące. Długość poszczególnych cykli mycia wynosi: 51’, 81’, 111’. Do pieców niewyposażonych w system automatycznego mycia, można dokupić prysznic
ALLONTIME
Tryb ułatwiający wydanie wielu dań w tym samym momencie. Przy programie AllOnTime wyraźny sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty tak, aby wszystkie były gotowe na tą samą godzinę
MULTICOOK
Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygotowanie wielu produktów jednocześnie, bez wzajemnego przenikania się smaków i aromatów. Urządzenie może być załadowywane i rozładowywane w trybie ciągłym. Urządzenie poinformuje użytkownika, kiedy konkretny produkt będzie gotowy
MULTIPREHEAT
3 tryby wstępnego nagrzewania pieca: soft (+10 °C), medium (+20 °C), hard (+30 °C). W zależności od poziomu załadowania komory możliwe jest wstępne rozgrzanie komory do wyższej temperatury
Opis urządzenia:
Manualny, intuicyjny panel sterowania, klamka drzwi z prawej strony
Alarm na koniec cyklu pracy
Wyłącznik drzwiowy
Wewnętrzne oświetlenie LED
Przyłącze wody 3/4 cala
Regulacja wilgotności od 0 do 100 %
Regulacja czasu od 0–120 minut i tryb non-stop
Komin sterowany manualnie
Odległość między prowadnicami ~ 65 mm
Rozmiar komory: 620x405x545 mm
Sygnalizacja Led - temp., czas i nawilżania
Rewers wentylatora
Podwójna, bezpieczna szyba
Sterowanie manualne:
Manualny panel sterowania
Regulacja wilgotności od 0 do 100%
Timer do 120 minut i tryb non-stop
Ręczne sterowanie kominem
Rewers wentylatora
Wewnętrzne oświetlenie LED
Sygnalizacja końca cyklu
Wyłącznik drzwiowy
Podwójna, bezpieczna szyba
Rynienka ociekowa
Termostat bezpieczeństwa
Przyłącze wody ¾”
Łatwy do czyszczenia
Piece w wersji elektrycznej lub gazowej
Parametry techniczne:
Pojemność: 7xGN 1/1
Zakres temperatury: 50/..250 °C
Ilość półek: 7 szt
Drzwi otwierane na: lewo
Zasilanie: 230 V
Wymiary: 790x960x850 mm
Waga: 125 kg
Moc gazowa: 14 kW
Moc elektryczna: 0,65 kW
Rodzaj gazu: G20
ID: 897603076
Skontaktuj się
Patryk
Na OLX od grudzień 2014
Ostatnio online w dniu 26 maja 2024
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
xxx xxx xxx
Dodane 17 maja 2024
Piec konwekcyjno-parowy gazowy
13 900 zł
O ogłoszeniodawcy
Patryk
Na OLX od grudzień 2014
Ostatnio online w dniu 26 maja 2024
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Lokalizacja