Firmowe
Opis
Witamy i zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Nasza firma oferuje Państwu w pełni profesjonalne piece do pizzy opalane drewnem lub gazem. Budową pieców zajmujemy się już ponad jedenaście lat i mamy wiele realizacji na naszym koncie , które można zobaczyć na stronie FB Pompeii – piece chlebowe & pizza.
Piece które budujemy są robione od podstaw ręcznie z cegły szamotowej najwyższej klasy ( nie robimy pieców z prefabrykatów , odlewów betonowych ) palenisko / powierzchnia robocza wykonujemy z grubego wielko formatowego szamotu lub z płyt Biscotto di Sorrento by Saputo spod Neapolu które sami sprowadzamy.
Nasze piece są w pełni izolowane wraz z paleniskiem gdzie utrata ciepła po wygaszeniu to około 10-15 oC/h.
Wypiek pizzy Napoletany to 90 sekund.
Piec który Państwo dostają jest już wygrzany i praktycznie gotowy do pracy.
Posiadamy zaświadczenia do sanepidu.
Prezentowany piec to Neapolitan 120
Podstawowe parametry :
Waga --- 1700 kg
Szerokość --- 155 cm
Wysokość --- 205 cm
Szerokość wejścia --- 50 cm
Temperatura 400 – 500 oC
Maksymalna ilość pizzy w piecu przy drewnie – 5szt przy gazie 6szt
Czas nagrzania zimnego pieca to około 2 – 2,5 h ( w zależności od jakości drewna )
Każdy piec robiony jest na solidnej stalowej podstawie , posiada termometr , granitowy blat oraz drzwiczki.
Podana cena jest już za piec wykończony mozaiką , płytą paleniskową szamotową ale bez palnika gazowego.
Posiadamy w ofercie palniki gazowe które można podpiąć do sieci jak i butli.
Finalna cena może się różnić przy zmianie na płytę Biscotto lub gdy zechcemy zmienić wykończenie pieca np. na mozaikę tłuczoną lub tynk strukturalny itp.
Gwarancja 24 miesiące
Transport nie jest wliczony w cenę.
Wieloletnie doświadczenie i materiały najwyższej jakości pozwalają nam zbudować piec jakiego potrzebujesz. www.pompeii.pl zapraszamy do kontaktu
Nasza firma oferuje Państwu w pełni profesjonalne piece do pizzy opalane drewnem lub gazem. Budową pieców zajmujemy się już ponad jedenaście lat i mamy wiele realizacji na naszym koncie , które można zobaczyć na stronie FB Pompeii – piece chlebowe & pizza.
Piece które budujemy są robione od podstaw ręcznie z cegły szamotowej najwyższej klasy ( nie robimy pieców z prefabrykatów , odlewów betonowych ) palenisko / powierzchnia robocza wykonujemy z grubego wielko formatowego szamotu lub z płyt Biscotto di Sorrento by Saputo spod Neapolu które sami sprowadzamy.
Nasze piece są w pełni izolowane wraz z paleniskiem gdzie utrata ciepła po wygaszeniu to około 10-15 oC/h.
Wypiek pizzy Napoletany to 90 sekund.
Piec który Państwo dostają jest już wygrzany i praktycznie gotowy do pracy.
Posiadamy zaświadczenia do sanepidu.
Prezentowany piec to Neapolitan 120
Podstawowe parametry :
Waga --- 1700 kg
Szerokość --- 155 cm
Wysokość --- 205 cm
Szerokość wejścia --- 50 cm
Temperatura 400 – 500 oC
Maksymalna ilość pizzy w piecu przy drewnie – 5szt przy gazie 6szt
Czas nagrzania zimnego pieca to około 2 – 2,5 h ( w zależności od jakości drewna )
Każdy piec robiony jest na solidnej stalowej podstawie , posiada termometr , granitowy blat oraz drzwiczki.
Podana cena jest już za piec wykończony mozaiką , płytą paleniskową szamotową ale bez palnika gazowego.
Posiadamy w ofercie palniki gazowe które można podpiąć do sieci jak i butli.
Finalna cena może się różnić przy zmianie na płytę Biscotto lub gdy zechcemy zmienić wykończenie pieca np. na mozaikę tłuczoną lub tynk strukturalny itp.
Gwarancja 24 miesiące
Transport nie jest wliczony w cenę.
Wieloletnie doświadczenie i materiały najwyższej jakości pozwalają nam zbudować piec jakiego potrzebujesz. www.pompeii.pl zapraszamy do kontaktu
ID: 800864250
xxx xxx xxx
Dodane 16 maja 2024
Piec do pizzy opalany drewnem lub gazem
21 000 zł
O ogłoszeniodawcy
Lokalizacja