Prywatne
Rok wydania: 2018
Okładka: Miękka
Stan: Nowe
Tematyka: Kuchnia
Opis
⇒ KSIĄŻKI NOWE, W STANIE IDEALNYM!
⇒ SZYBKA WYSYŁKA!
⇒ SUPER CENA!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
EAN: 978*****01506
Język publikacji: polski
Waga: 0.2 kg
Nośnik: książka papierowa
Okładka: miękka ze skrzydełkami
Rok wydania: 2018
Tytuł: Owoce jagodowe
Autor: Stephanie Pedersen
Wydawnictwo: Wydawnictwo Vivante
Liczba stron: 320
Owoce jagodowe – soczyste i pyszne źródło witamin i antyoksydantów!
Owoce jagodowe nie tylko zachwycają swoim smakiem, ale i bogactwem witamin, jakie w sobie zawierają. Dowiedz się o nich więcej, byś mógł je wykorzystywać w swoim jadłospisie jak najczęściej.
”Owoce jagodowe. Wszystko co musisz wiedzieć o najbardziej bogatych w witaminy owocach jagodowych” to kompendium wiedzy na temat owoców pełnych witamin i antyoksydantów. To właśnie owoce jagodowe, takie jak truskawki, żurawina, jagody, borówki, jeżyny, maliny, agrest, porzeczki czy czarny bez mają wiele prozdrowotnych właściwości. Mogą na przykład obniżać poziom glukozy we krwi, regulować poziom cholesterolu, a nawet trwale obniżać ciśnienie krwi.
Owoce jagodowe działają również wzmacniająco na ścianki naczyń krwionośnych, dodają energii, mogą zbijać gorączkę, wpływają korzystnie na wzrok. Poprawiają funkcjonowanie jelit i zawierają wiele witamin, dzięki czemu znacząco wzmacniają odporność organizmu. Można więc uznać je za superfoods, które nie tylko są pyszne, ale również łatwo dostępne i tanie.
W niniejszej publikacji znalazło się blisko 80 przepisów na dania z owoców jagodowych. Autorka proponuje gotowe recepty na śniadania (”zacznij dzień od owoców”), obiad i kolację, przepisy na napoje i koktajle, owocowe przystawki i przekąski, desery i inne słodkie przysmaki. Podpowiada, jak wykorzystać owoce jagodowe do sosów i innych dodatków smakowych. Znajdziesz więc przepis na zupę agrestowo-ogórkową, ruloniki z jagód i migdałów czy gulasz wołowy z nutą kakaową i czerwonymi porzeczkami. Autorka podpowiada, jak zaprzyjaźnić się z owocami jagodowymi oraz podaje szereg podstawowych informacji na ich temat, omawiając je kolejno i przedstawiając ich właściwości oraz wartość energetyczną, a także zawartość witamin i innych składników odżywczych. Na końcu publikacji odpowiada również na najczęściej zadawane pytania.
O autorce:
Stephanie Pedersen jest dyplomowanym dietetykiem oraz członkiem Amerykańskiego Stowarzyszenia Praktyków Nieużywających Leków. Jej klientami są ludzie biznesu, przemysłowcy, wybitni fachowcy oraz znane postacie ze świata rozrywki. Stephanie pomaga im skutecznie walczyć z nadwagą i cieszyć się dobrym zdrowiem i samopoczuciem. Obecnie Pedersen mieszka w Nowym Jorku wraz z mężem i trzema synami.
⇒ SZYBKA WYSYŁKA!
⇒ SUPER CENA!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
EAN: 978*****01506
Język publikacji: polski
Waga: 0.2 kg
Nośnik: książka papierowa
Okładka: miękka ze skrzydełkami
Rok wydania: 2018
Tytuł: Owoce jagodowe
Autor: Stephanie Pedersen
Wydawnictwo: Wydawnictwo Vivante
Liczba stron: 320
Owoce jagodowe – soczyste i pyszne źródło witamin i antyoksydantów!
Owoce jagodowe nie tylko zachwycają swoim smakiem, ale i bogactwem witamin, jakie w sobie zawierają. Dowiedz się o nich więcej, byś mógł je wykorzystywać w swoim jadłospisie jak najczęściej.
”Owoce jagodowe. Wszystko co musisz wiedzieć o najbardziej bogatych w witaminy owocach jagodowych” to kompendium wiedzy na temat owoców pełnych witamin i antyoksydantów. To właśnie owoce jagodowe, takie jak truskawki, żurawina, jagody, borówki, jeżyny, maliny, agrest, porzeczki czy czarny bez mają wiele prozdrowotnych właściwości. Mogą na przykład obniżać poziom glukozy we krwi, regulować poziom cholesterolu, a nawet trwale obniżać ciśnienie krwi.
Owoce jagodowe działają również wzmacniająco na ścianki naczyń krwionośnych, dodają energii, mogą zbijać gorączkę, wpływają korzystnie na wzrok. Poprawiają funkcjonowanie jelit i zawierają wiele witamin, dzięki czemu znacząco wzmacniają odporność organizmu. Można więc uznać je za superfoods, które nie tylko są pyszne, ale również łatwo dostępne i tanie.
W niniejszej publikacji znalazło się blisko 80 przepisów na dania z owoców jagodowych. Autorka proponuje gotowe recepty na śniadania (”zacznij dzień od owoców”), obiad i kolację, przepisy na napoje i koktajle, owocowe przystawki i przekąski, desery i inne słodkie przysmaki. Podpowiada, jak wykorzystać owoce jagodowe do sosów i innych dodatków smakowych. Znajdziesz więc przepis na zupę agrestowo-ogórkową, ruloniki z jagód i migdałów czy gulasz wołowy z nutą kakaową i czerwonymi porzeczkami. Autorka podpowiada, jak zaprzyjaźnić się z owocami jagodowymi oraz podaje szereg podstawowych informacji na ich temat, omawiając je kolejno i przedstawiając ich właściwości oraz wartość energetyczną, a także zawartość witamin i innych składników odżywczych. Na końcu publikacji odpowiada również na najczęściej zadawane pytania.
O autorce:
Stephanie Pedersen jest dyplomowanym dietetykiem oraz członkiem Amerykańskiego Stowarzyszenia Praktyków Nieużywających Leków. Jej klientami są ludzie biznesu, przemysłowcy, wybitni fachowcy oraz znane postacie ze świata rozrywki. Stephanie pomaga im skutecznie walczyć z nadwagą i cieszyć się dobrym zdrowiem i samopoczuciem. Obecnie Pedersen mieszka w Nowym Jorku wraz z mężem i trzema synami.
ID: 872552225
xxx xxx xxx
Dodane 23 kwietnia 2024
Owoce jagodowe - Stephanie Pedersen ~ NOWA
Tylko przedmiot
13 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja