Przejdź do głównej części
Czat

Powiadomienia

Dodaj ogłoszenie
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu
PromujOdśwież

Prywatne

Stan: Używane

Opis

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2
Anna Kmiołek

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
ID: 1025546446

Skontaktuj się

Anna

Na OLX od marzec 2013

Ostatnio online w dniu 22 października 2025

xxx xxx xxx

Dodane 12 października 2025

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu

Tylko przedmiot

25 zł

do negocjacji

Przedmiot z Pakietem Ochronnym

Safety Badge

Lokalizacja

Zwroty

Pakiet Ochronny

Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły

Darmowa aplikacja na Twój telefon