Prywatne
Rok wydania: 2021
Stan: Nowe
Rodzaj: Liceum i technikum
Opis
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
UWAGA PODRECZNIK JEST TROCHE POPRUDZONA OKŁADKA
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
UWAGA PODRECZNIK JEST TROCHE POPRUDZONA OKŁADKA
ID: 868223180
Skontaktuj się
Paweł
Na OLX od październik 2014
Ostatnio online w dniu 11 czerwca 2024
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
xxx xxx xxx
Dodane 04 czerwca 2024
Organizacja produkcji gastronomicznej. . Kwalifikacja T.15. Podręcznik
Tylko przedmiot
20 zł
Cena z Przesyłką OLX
O ogłoszeniodawcy
Paweł
Na OLX od październik 2014
Ostatnio online w dniu 11 czerwca 2024
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Lokalizacja