Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Muzyka i Edukacja
  3. Książki
  4. Podręczniki szkolne
  5. Podręczniki szkolne - Mazowieckie
  6. Podręczniki szkolne - Pruszków
Organizacja produkcji gastronomicznej. . Kwalifikacja T.15. Podręcznik
Organizacja produkcji gastronomicznej. . Kwalifikacja T.15. Podręcznik
Organizacja produkcji gastronomicznej. . Kwalifikacja T.15. Podręcznik
PromujOdśwież
  • Prywatne

  • Rok wydania: 2021

  • Stan: Nowe

  • Rodzaj: Liceum i technikum

Opis

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

UWAGA PODRECZNIK JEST TROCHE POPRUDZONA OKŁADKA
ID: 868223180

Skontaktuj się

Paweł

Na OLX od październik 2014

Ostatnio online w dniu 11 czerwca 2024

Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.

xxx xxx xxx

Dodane 04 czerwca 2024

Organizacja produkcji gastronomicznej. . Kwalifikacja T.15. Podręcznik

Tylko przedmiot

20 zł

Cena z Przesyłką OLX

Safety Badge

O ogłoszeniodawcy

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon