Firmowe
Rok wydania: 2022
Okładka: Miękka
Stan: Nowe
Rodzaj: Liceum i technikum
Opis
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
ID: 858975691
Skontaktuj się
xxx xxx xxx
Dodane 18 maja 2024
Obsługa kelnerska cz. 1 Szajna, Ławniczak WSiP
Tylko przedmiot
63 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja