Prywatne
Rodzaj: Rzepakowy
Opis
Miód rzepakowy ma dobroczynny wpływ na organizm i może być traktowany jako zdrowsza alternatywa cukru. Uznawany jest za jeden z najdelikatniejszych w smaku miodów.
Kolor: Jasna barwa
Smak: Łagodny i słodki
Zapach: Przyjemny i delikatny zapach
Przechowywanie: Suche i zacienione miejsce (temp. 8-18 C)
Czas kwitnienia: Cały okres wiosna
Krystalizacja: Szybka krystalizacja
Data przydatności: 3 lata od roku zbioru
Rok zbioru: 2024 r.
Pasieka Wiszniewscy jest położona w północno – wschodniej części Polski w województwie podlaskim. Malowniczo położona, pośród kompleksów leśnych, pól i łąk. Swoje piękno zawdzięcza krajobrazom Puszczy Knyszyńskiej oraz rozlewiskom rzeki Narew.
Jesteśmy niewielką lokalną pasieką, zlokalizowaną w samym sercu Podlasia. Nasze pszczoły zbierają dla Was naturalny miód, pyłek pszczeli, propolis (kit pszczeli), pierzgę pszczelą. W sezonie jesiennym zajmujemy się produkcją świec z naturalnego wosku pszczelego.
www.miody.podlasie.pl
Kolor: Jasna barwa
Smak: Łagodny i słodki
Zapach: Przyjemny i delikatny zapach
Przechowywanie: Suche i zacienione miejsce (temp. 8-18 C)
Czas kwitnienia: Cały okres wiosna
Krystalizacja: Szybka krystalizacja
Data przydatności: 3 lata od roku zbioru
Rok zbioru: 2024 r.
Pasieka Wiszniewscy jest położona w północno – wschodniej części Polski w województwie podlaskim. Malowniczo położona, pośród kompleksów leśnych, pól i łąk. Swoje piękno zawdzięcza krajobrazom Puszczy Knyszyńskiej oraz rozlewiskom rzeki Narew.
Jesteśmy niewielką lokalną pasieką, zlokalizowaną w samym sercu Podlasia. Nasze pszczoły zbierają dla Was naturalny miód, pyłek pszczeli, propolis (kit pszczeli), pierzgę pszczelą. W sezonie jesiennym zajmujemy się produkcją świec z naturalnego wosku pszczelego.
www.miody.podlasie.pl
ID: 967913531
xxx xxx xxx
Dodane 13 lipca 2025
Miód rzepakowy 1,2 kg
Tylko przedmiot
45 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły