Firmowe
Stan: Nowe
Opis
FORMIERKA WYROBÓW KULINARNYCH TYP 01MG8
Maszyna przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, uszek, kopytek oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Na naszej maszynie można zrobić pierogi z różnymi rodzajami farszów o jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym można uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, na tej maszynie można produkować nie tylko pierogi, ale również uszka, kopytka, paszteciki. Do produkcji pierogów wybierając przystawkę „wysoką”, można uzyskać na rancie pieroga gotowy wzór, z kolei przy zastosowaniu przystawki „niskiej” rant pieroga jest gładki i może być cieńszy bądź szerszy w zależności od wybranej opcji.
Maszyna posiada elektroniczną regulację ilości farszu oraz długości pieroga. Grubość ciasta regulowana jest ręcznie.
Przystawki produkowane są w rozmiarach odpowiadających gramaturze wykonywanych pierogów przed ugotowaniem, co 5 gram, tj. 15, 20, (…), 35, nawet do 65 gram z możliwością regulacji wielkości 5-7 gram.
Cena dotyczy maszyny bez przystawki.
DANE TECHNICZNE:
Średnia wydajność (kg/h):
pierogi o masie 30g – 250
pierogi o masie 20g – 250
pierogi o masie 15g – 250
pierogi o masie 7g – 200
kopytka o masie 10g – 150
paszteciki o masie 70g – 165
paszteciki o masie 35g – 200
kluski śląskie – 150
Moc zainstalowania (kW): 2.6
Napięcie zasilania: 3x 400 V, 3P+N+PE; 50 Hz
Wymiary (cm) (dł/szer/ wys): 99/64/143
Waga: 200 kg maszyna + 15 kg przystawka
Maszyna przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, uszek, kopytek oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Na naszej maszynie można zrobić pierogi z różnymi rodzajami farszów o jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym można uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, na tej maszynie można produkować nie tylko pierogi, ale również uszka, kopytka, paszteciki. Do produkcji pierogów wybierając przystawkę „wysoką”, można uzyskać na rancie pieroga gotowy wzór, z kolei przy zastosowaniu przystawki „niskiej” rant pieroga jest gładki i może być cieńszy bądź szerszy w zależności od wybranej opcji.
Maszyna posiada elektroniczną regulację ilości farszu oraz długości pieroga. Grubość ciasta regulowana jest ręcznie.
Przystawki produkowane są w rozmiarach odpowiadających gramaturze wykonywanych pierogów przed ugotowaniem, co 5 gram, tj. 15, 20, (…), 35, nawet do 65 gram z możliwością regulacji wielkości 5-7 gram.
Cena dotyczy maszyny bez przystawki.
DANE TECHNICZNE:
Średnia wydajność (kg/h):
pierogi o masie 30g – 250
pierogi o masie 20g – 250
pierogi o masie 15g – 250
pierogi o masie 7g – 200
kopytka o masie 10g – 150
paszteciki o masie 70g – 165
paszteciki o masie 35g – 200
kluski śląskie – 150
Moc zainstalowania (kW): 2.6
Napięcie zasilania: 3x 400 V, 3P+N+PE; 50 Hz
Wymiary (cm) (dł/szer/ wys): 99/64/143
Waga: 200 kg maszyna + 15 kg przystawka
ID: 951188780
Skontaktuj się
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
Na OLX od grudzień 2022
Ostatnio online w dniu 22 kwietnia 2025
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
xxx xxx xxx
Dodane 06 kwietnia 2025
Maszyna do pierogów, Formierka wyrobów kulinarnych, pierogarka
78 000 zł
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
Na OLX od grudzień 2022
Ostatnio online w dniu 22 kwietnia 2025
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Lokalizacja