Firmowe
Stan: Nowe
Opis
BEZPOŚREDNIO OD PRODUCENTA - INSTYTUT MASZYN SPOŻYWCZYCH sp. z o.o.
FORMIERKA WYROBÓW KULINARNYCH TYP 01MG5
Maszyna przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, uszek, kopytek oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Na naszej maszynie można zrobić pierogi z różnymi rodzajami farszów o jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym można uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, na tej maszynie można produkować nie tylko pierogi, ale również uszka, kopytka, paszteciki. Do produkcji pierogów wybierając przystawkę „wysoką”, można uzyskać na rancie pieroga gotowy wzór, z kolei przy zastosowaniu przystawki „niskiej” rant pieroga jest gładki i może być cieńszy bądź szerszy w zależności od wybranej opcji.
Maszyna posiada manualną regulację grubości ciasta, długości pieroga oraz ilości farszu.
Przystawki produkowane są w rozmiarach odpowiadających gramaturze wykonywanych pierogów, co 5 gram, tj. 15, 20, (…), 35 gram z możliwością regulacji wielkości 5-7 gram.
DANE TECHNICZNE:
Średnia wydajność (kg/h):
pierogi o masie 30g – 200
pierogi o masie 20g – 200
pierogi o masie 15g – 200
pierogi o masie 7g – 160
kopytka o masie 10g – 95
paszteciki o masie 70g – 165
paszteciki o masie 35g – 125
kluski śląskie – 80
Moc zainstalowania (kW) – 1.1
Napięcie zasilania : 3x 400 V, 3P+N+PE; 50 Hz
Wymiary (cm) (dł/szer/ wys) 98/60/144
Waga – 125 kg maszyna + 15 kg przystawka
www.instytutmaszyn.pl
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
cena netto, bez przystawki
FORMIERKA WYROBÓW KULINARNYCH TYP 01MG5
Maszyna przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, uszek, kopytek oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Na naszej maszynie można zrobić pierogi z różnymi rodzajami farszów o jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym można uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, na tej maszynie można produkować nie tylko pierogi, ale również uszka, kopytka, paszteciki. Do produkcji pierogów wybierając przystawkę „wysoką”, można uzyskać na rancie pieroga gotowy wzór, z kolei przy zastosowaniu przystawki „niskiej” rant pieroga jest gładki i może być cieńszy bądź szerszy w zależności od wybranej opcji.
Maszyna posiada manualną regulację grubości ciasta, długości pieroga oraz ilości farszu.
Przystawki produkowane są w rozmiarach odpowiadających gramaturze wykonywanych pierogów, co 5 gram, tj. 15, 20, (…), 35 gram z możliwością regulacji wielkości 5-7 gram.
DANE TECHNICZNE:
Średnia wydajność (kg/h):
pierogi o masie 30g – 200
pierogi o masie 20g – 200
pierogi o masie 15g – 200
pierogi o masie 7g – 160
kopytka o masie 10g – 95
paszteciki o masie 70g – 165
paszteciki o masie 35g – 125
kluski śląskie – 80
Moc zainstalowania (kW) – 1.1
Napięcie zasilania : 3x 400 V, 3P+N+PE; 50 Hz
Wymiary (cm) (dł/szer/ wys) 98/60/144
Waga – 125 kg maszyna + 15 kg przystawka
www.instytutmaszyn.pl
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
cena netto, bez przystawki
ID: 899207694
xxx xxx xxx