Firmowe
Stan: Nowe
Opis
MASA CUKROWA BIAŁA - LUKIER PLASTYCZNY DO POWLEKANIA I DEKORACJI
KOLOR PRODUCENTA - ŚNIEŻNOBIAŁY
Masa nie zawiera barwnika białego E171
masa o marcepanowym zapachu
opakowanie - 1 kg
producent: EmiDeccor
kraj pochodzenia Polska
Torty w stylu angielskim są coraz bardziej popularne i stają się nieodłącznym uzupełnieniem ślubów, narodzin dziecka,
Pierwszej Komunii Świętej czy innych jubileuszy.
Dzięki masie cukrowej, jest możliwe wykonanie najbardziej wymyślnych dekoracji ciast i tortów.
Wysoka plastyczność masy i podatność na wałkowanie powoduje, że nadaje się do obkładania tortów.
Powierzchnia naszego lukru równomiernie obsycha, co ułatwia jej dalsze dekorowanie,
a wewnątrz pozostaje jedwabiście miękki i delikatny.
Do powleczenia ciasta o średnicy 24 cm wystarcza około 750 g lukru.
Po otwarciu należy wyrobić lukier ręcznie.
W przypadku gdy lukier jest zbyt twardy i kruchy,
należy zwilżyć lekko dłonie wodą i dopiero przerobić masę.
Czynność należy powtórzyć do momentu uzyskania żądanej
plastyczności. Natomiast gdy lukier jest zbyt miękki,
można go zagnieść z przesianym cukrem pudrem.
Najlepiej schłodzić w lodówce 2 godziny przed pracą.
W celu obłożenia ciasta, należy masę plastyczną
rozwałkować na grubość ok. 3 mm.
Pozostałą masę szczelnie zawinąć w folię,
aby zapobiec wyschnięciu.
Lukier po szczelnym zapakowaniu można także zamrozić.
Lukier pakowany jest próżniowo, dzięki czemu długo
zachowuje świeżość, zapach i swoje właściwości.
Skład: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny
(palmowy i rzepakowy), woda, środek zagęszcz. E466,
emulgator E471, środek konserwujący E202,
kwasek cytrynowy E330, gliceryna spożywcza E422,
aromat marcepanowy,
TOWAR NOWY ORYGINALNIE ZAPAKOWANY
KOLOR PRODUCENTA - ŚNIEŻNOBIAŁY
Masa nie zawiera barwnika białego E171
masa o marcepanowym zapachu
opakowanie - 1 kg
producent: EmiDeccor
kraj pochodzenia Polska
Torty w stylu angielskim są coraz bardziej popularne i stają się nieodłącznym uzupełnieniem ślubów, narodzin dziecka,
Pierwszej Komunii Świętej czy innych jubileuszy.
Dzięki masie cukrowej, jest możliwe wykonanie najbardziej wymyślnych dekoracji ciast i tortów.
Wysoka plastyczność masy i podatność na wałkowanie powoduje, że nadaje się do obkładania tortów.
Powierzchnia naszego lukru równomiernie obsycha, co ułatwia jej dalsze dekorowanie,
a wewnątrz pozostaje jedwabiście miękki i delikatny.
Do powleczenia ciasta o średnicy 24 cm wystarcza około 750 g lukru.
Po otwarciu należy wyrobić lukier ręcznie.
W przypadku gdy lukier jest zbyt twardy i kruchy,
należy zwilżyć lekko dłonie wodą i dopiero przerobić masę.
Czynność należy powtórzyć do momentu uzyskania żądanej
plastyczności. Natomiast gdy lukier jest zbyt miękki,
można go zagnieść z przesianym cukrem pudrem.
Najlepiej schłodzić w lodówce 2 godziny przed pracą.
W celu obłożenia ciasta, należy masę plastyczną
rozwałkować na grubość ok. 3 mm.
Pozostałą masę szczelnie zawinąć w folię,
aby zapobiec wyschnięciu.
Lukier po szczelnym zapakowaniu można także zamrozić.
Lukier pakowany jest próżniowo, dzięki czemu długo
zachowuje świeżość, zapach i swoje właściwości.
Skład: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny
(palmowy i rzepakowy), woda, środek zagęszcz. E466,
emulgator E471, środek konserwujący E202,
kwasek cytrynowy E330, gliceryna spożywcza E422,
aromat marcepanowy,
TOWAR NOWY ORYGINALNIE ZAPAKOWANY
ID: 964285008
xxx xxx xxx
Dodane 09 sierpnia 2025
Lukier Plastyczny Masa Cukrowa Biała Biały - 1Kg Emi
Tylko przedmiot
31,99 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym

Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły