Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Tytuł książki: "Kuchnia wegetariańska".autor Marek Łebkowski.Wydana: Prószynski i S-ka, Warszawa, 1998 ,ilość stron: 184, wymiary: 19,5 x 29 cm, okładka twarda lakierowana.
W książce przedstawiono główne zasady i zalety kuchni, która opiera się na produktach roślinnych, warzywach, owocach i nabiale. Prawidłowe zestawienie tych składników jest nie tylko podstawą zdrowego żywienia, ale też zapobiega wielu chorobom, a szczególnie miażdżycy. Autor zebrał przepisy potraw dostosowane do naszej strefy klimatycznej, zawierające taki zestaw produktów, który zaspokaja wszystkie potrzeby organizmu człowieka. Czytelnicy, którzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa, będą mile zaskoczeni tym,ile wspaniałych, a przy tym prostych w przygotowaniu dań jarskich, można przyrządzić korzystając z przepisów kuchni wege
Akumal Ramachander:
"W mojej rodzinie, która pochodzi z południowych Indii, wegetarianizm ma ponad tysiącletnią tradycję. Wielu moich krewnych - są wśród nich znani muzycy, pisarze i filozofowie - kierowało się i kieruje zasadą, że "jesteśmy tym, co jemy". Gorąco polecam książkę o kuchni wegetariańskiej wszystkim, którzy chcą żyć zdrowo i jeść smacznie, chroniąc zarazem miliony zwierzęcych istnień obok nas.
Do książki dodatkowe przepisy wegetariańskie śniadania, dodatki do śniadań,obiady,dodatki do obiadów, kotlety i desery.Opracowanie w formie broszurki Robert Kuczek.
Okładka twarda. Koszty ewentualnej wysyłki za pobraniem pocztowym pokrywa kupujący.
W książce przedstawiono główne zasady i zalety kuchni, która opiera się na produktach roślinnych, warzywach, owocach i nabiale. Prawidłowe zestawienie tych składników jest nie tylko podstawą zdrowego żywienia, ale też zapobiega wielu chorobom, a szczególnie miażdżycy. Autor zebrał przepisy potraw dostosowane do naszej strefy klimatycznej, zawierające taki zestaw produktów, który zaspokaja wszystkie potrzeby organizmu człowieka. Czytelnicy, którzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa, będą mile zaskoczeni tym,ile wspaniałych, a przy tym prostych w przygotowaniu dań jarskich, można przyrządzić korzystając z przepisów kuchni wege
Akumal Ramachander:
"W mojej rodzinie, która pochodzi z południowych Indii, wegetarianizm ma ponad tysiącletnią tradycję. Wielu moich krewnych - są wśród nich znani muzycy, pisarze i filozofowie - kierowało się i kieruje zasadą, że "jesteśmy tym, co jemy". Gorąco polecam książkę o kuchni wegetariańskiej wszystkim, którzy chcą żyć zdrowo i jeść smacznie, chroniąc zarazem miliony zwierzęcych istnień obok nas.
Do książki dodatkowe przepisy wegetariańskie śniadania, dodatki do śniadań,obiady,dodatki do obiadów, kotlety i desery.Opracowanie w formie broszurki Robert Kuczek.
Okładka twarda. Koszty ewentualnej wysyłki za pobraniem pocztowym pokrywa kupujący.
ID: 933458634
xxx xxx xxx
Dodane 31 października 2025
Kuchnia wegetariańska
Tylko przedmiot
85 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet Ochronny
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły