Prywatne
Okładka: Miękka
Stan: Nowe
Opis
I Ogłoszenie dotyczy kompletnej dokumentacji HACCP. W instrukcji dołączonej do zakupu wyszczególnione zostanie jakie dane należy samodzielnie uzupełnić. Cena Brutto, wystawiamy faktury VAT. Oferowana dokumentacja zawiera:
- Księgę HACCP,
- Księgę GHP/GMP,
- Opracowane punkty krytyczne (CCP),
- Instrukcje kontroli punktów krytycznych,
- Karty kontroli punktów krytycznych,
- Listę alergenów,
- Niezbędne załączniki (opis produktu, opis opakowania, wykaz składników),
- Książkę kontroli przedsiębiorcy. Dokumentacja jest aktualna, opracowana zgodnie z obecnymi wytycznymi. Dokumentacja jest niezbędna do rozpoczęcia działalności gastronomicznej (wpis do rejestru zakładów podlegających kontroli inspekcji sanitarnej). Dokumentacja może zostać opracowana dla:
- Przyczepy gastronomicznej,
- Food trucka,
- Mobilnej gastronomii,
- Wózka z jedzeniem,
- Rikszy,
- Punktu małej gastronomii,
- Budki gastronomicznej,
- Kontenera gastronomicznego,
- Kawiarni,
- Lokalu z kebabem,
- Pizzerii,
- Kawiarni,
- Lodziarni,
- Lokalu z wyżej niewymienionym asortymentem gastronomicznym.
Dokumentacja została opracowana przez praktyków z branży gastronomicznej przy konsultacji z technologami żywności.
Wdrożone instrukcje z oferowanej dokumentacji pozwolą na bezstresowe zatwierdzenie twojego punktu gastronomicznego przez Sanepid.
- Księgę HACCP,
- Księgę GHP/GMP,
- Opracowane punkty krytyczne (CCP),
- Instrukcje kontroli punktów krytycznych,
- Karty kontroli punktów krytycznych,
- Listę alergenów,
- Niezbędne załączniki (opis produktu, opis opakowania, wykaz składników),
- Książkę kontroli przedsiębiorcy. Dokumentacja jest aktualna, opracowana zgodnie z obecnymi wytycznymi. Dokumentacja jest niezbędna do rozpoczęcia działalności gastronomicznej (wpis do rejestru zakładów podlegających kontroli inspekcji sanitarnej). Dokumentacja może zostać opracowana dla:
- Przyczepy gastronomicznej,
- Food trucka,
- Mobilnej gastronomii,
- Wózka z jedzeniem,
- Rikszy,
- Punktu małej gastronomii,
- Budki gastronomicznej,
- Kontenera gastronomicznego,
- Kawiarni,
- Lokalu z kebabem,
- Pizzerii,
- Kawiarni,
- Lodziarni,
- Lokalu z wyżej niewymienionym asortymentem gastronomicznym.
Dokumentacja została opracowana przez praktyków z branży gastronomicznej przy konsultacji z technologami żywności.
Wdrożone instrukcje z oferowanej dokumentacji pozwolą na bezstresowe zatwierdzenie twojego punktu gastronomicznego przez Sanepid.
ID: 908980953
xxx xxx xxx
Dodane 03 maja 2024
Ksiega haccp/bhp
1 000 zł
do negocjacji
Użytkownik
Lokalizacja