Firmowe
Stan: Uszkodzone
Opis
PRZEDMIOT SPRAWNY POSIADAJĄCY ORYGINALNE OPAKOWANIE, KTÓRE JEST PODNISZCZONE
PRODUKT POSIADA WADĘ
Wada w postaci ułamanego czubka, zaznaczona na zdjęciu.
Niezwykle ostre: ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej 440C o wysokiej zawartości węgla (1% węgla oznacza ostrze, które jest trzy razy twardsze i ostrzejsze, co oznacza, że wytrzyma dłużej). Tnij bez wysiłku wszystkie rodzaje żywności, aby uzyskać czyste i precyzyjne cięcie, które pozwala zachować pełny smak składników.
Wykończenie młotkowane: To kucie, zwane po japońsku „Tsuchime”, jest wykonywane przez rzemieślników KOTAI. Oprócz wyjątkowych właściwości estetycznych zmniejsza tarcie, dzięki czemu żywność mniej przykleja się do ostrza podczas krojenia.
Wygoda i precyzja: doskonale wyważony, Petty to nóż uniwersalny, który jest często używany w kuchni. Jest poręczniejsza i lżejsza niż Kiritsuke czy Gyuto i pozwala na wykonanie wielu precyzyjnych cięć.
Solidny i higieniczny: Unikalna, ośmiokątna, ręcznie polerowana rękojeść z hebanu zapewnia pewny i wygodny chwyt, nawet mokrymi rękami, dla użytkowników prawo- i leworęcznych. Rękojeść wykonana jest w 100% z hebanu, ciemnego, szlachetnego drewna znanego ze swojej twardości i naturalnej patyny, która rozwija się przez lata. Jest wodoodporny i pozwala uniknąć odprysków, które zwykle pojawiają się w drewnianych uchwytach.
Łatwa pielęgnacja: Ostrze jest kute z unikalnego stopu, japońskiej stali 440C z 17% zawartością chromu, odpornej na rdzę po praniu.
RA_2X422_B09V8DBQFN_1453047
PRODUKT POSIADA WADĘ
Wada w postaci ułamanego czubka, zaznaczona na zdjęciu.
Niezwykle ostre: ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej 440C o wysokiej zawartości węgla (1% węgla oznacza ostrze, które jest trzy razy twardsze i ostrzejsze, co oznacza, że wytrzyma dłużej). Tnij bez wysiłku wszystkie rodzaje żywności, aby uzyskać czyste i precyzyjne cięcie, które pozwala zachować pełny smak składników.
Wykończenie młotkowane: To kucie, zwane po japońsku „Tsuchime”, jest wykonywane przez rzemieślników KOTAI. Oprócz wyjątkowych właściwości estetycznych zmniejsza tarcie, dzięki czemu żywność mniej przykleja się do ostrza podczas krojenia.
Wygoda i precyzja: doskonale wyważony, Petty to nóż uniwersalny, który jest często używany w kuchni. Jest poręczniejsza i lżejsza niż Kiritsuke czy Gyuto i pozwala na wykonanie wielu precyzyjnych cięć.
Solidny i higieniczny: Unikalna, ośmiokątna, ręcznie polerowana rękojeść z hebanu zapewnia pewny i wygodny chwyt, nawet mokrymi rękami, dla użytkowników prawo- i leworęcznych. Rękojeść wykonana jest w 100% z hebanu, ciemnego, szlachetnego drewna znanego ze swojej twardości i naturalnej patyny, która rozwija się przez lata. Jest wodoodporny i pozwala uniknąć odprysków, które zwykle pojawiają się w drewnianych uchwytach.
Łatwa pielęgnacja: Ostrze jest kute z unikalnego stopu, japońskiej stali 440C z 17% zawartością chromu, odpornej na rdzę po praniu.
RA_2X422_B09V8DBQFN_1453047
ID: 1005151188
xxx xxx xxx
Dodane 29 września 2025
KOTAI Bunka Petty 13,5 cm Nóż Kuchenny Japoński 440C Stal Nierdzewna
289,50 zł
do negocjacji
Lokalizacja