Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Granitowy kamień do pizzy dzięki świetnej akumulacji ciepła pozwoli Ci upiec wymarzoną pizzę w domowych warunkach.
Chrupiąca skórka, idealnie wypieczone delikatne cienkie ciasto.
Z naszym kamieniem możesz przeobrazić swoją kuchnię w prawdziwą Włoską pizzerię.
Ty wybierz tylko składniki na które masz ochotę, a nasz kamień sprawi, że będzie idealna.
Kamień wykonany z jest z pięknego wiśniowego granitu o nazwie Tołkowski.
Zalety:
– pieczona na nim pizza będzie gotowa w kilka minut
– zapewnia uzyskanie spieczonego spodu oraz elastycznego ciasta
– gładka nawierzchnia
– wycięty z litej skały
– w pełni naturalny
– nie zawiera w sobie toksycznych substancji
– perfekcyjne odprowadzenie wody z ciasta
– stabilny i solidny
– wytrzymały
– idealnie zmieści się w twoim piekarniku
Wady:
-jedyną wadą granitowego kamienia do pizzy jest to, że go jeszcze od nas nie kupiłeś :)
Kamień do pizzy Granit 35cmx35cm+Łopatka Kod producenta 0
INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA KAMIENIA DO PIZZY:
Czysty kamień umieścić na siatce lub blaszce na środkowym poziomie zimnego piekarnika.
Ustawić temperaturę na ok. 270°C i nagrzewać piekarnik przez 30-60min.
Za pomocą łopatki umieścić pizzę na kamieniu i piec przez kilka minut.
Gotową pizzę wyjąć łopatką z piekarnika.
Po zakończeniu pieczenia kamień pozostawić w piekarniku aż do całkowitego ostygnięcia.
Myć ręcznie, używając ewentualnie delikatnych środków do mycia naczyń, przyschnięte, przypieczone resztki ciasta należy po prostu delikatnie zdrapać, używając noża lub szpatułki.
Kamień w trakcie użytkowania przebarwia się, ciemnieje. Jest to proces naturalny i nie ma wpływu na jakość wypieku.
Chrupiąca skórka, idealnie wypieczone delikatne cienkie ciasto.
Z naszym kamieniem możesz przeobrazić swoją kuchnię w prawdziwą Włoską pizzerię.
Ty wybierz tylko składniki na które masz ochotę, a nasz kamień sprawi, że będzie idealna.
Kamień wykonany z jest z pięknego wiśniowego granitu o nazwie Tołkowski.
Zalety:
– pieczona na nim pizza będzie gotowa w kilka minut
– zapewnia uzyskanie spieczonego spodu oraz elastycznego ciasta
– gładka nawierzchnia
– wycięty z litej skały
– w pełni naturalny
– nie zawiera w sobie toksycznych substancji
– perfekcyjne odprowadzenie wody z ciasta
– stabilny i solidny
– wytrzymały
– idealnie zmieści się w twoim piekarniku
Wady:
-jedyną wadą granitowego kamienia do pizzy jest to, że go jeszcze od nas nie kupiłeś :)
Kamień do pizzy Granit 35cmx35cm+Łopatka Kod producenta 0
INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA KAMIENIA DO PIZZY:
Czysty kamień umieścić na siatce lub blaszce na środkowym poziomie zimnego piekarnika.
Ustawić temperaturę na ok. 270°C i nagrzewać piekarnik przez 30-60min.
Za pomocą łopatki umieścić pizzę na kamieniu i piec przez kilka minut.
Gotową pizzę wyjąć łopatką z piekarnika.
Po zakończeniu pieczenia kamień pozostawić w piekarniku aż do całkowitego ostygnięcia.
Myć ręcznie, używając ewentualnie delikatnych środków do mycia naczyń, przyschnięte, przypieczone resztki ciasta należy po prostu delikatnie zdrapać, używając noża lub szpatułki.
Kamień w trakcie użytkowania przebarwia się, ciemnieje. Jest to proces naturalny i nie ma wpływu na jakość wypieku.
ID: 819781745
xxx xxx xxx
Dodane 13 maja 2024
Kamień do pizzy granit +łopatka
65 zł
Użytkownik
Lokalizacja