Firmowe
Rok wydania: 2022
Okładka: Twarda
Stan: Nowe
Opis
Hiszpania do zjedzenia
Po Włoszech, Portugalii i Stambule nasz naczelny smakosz rusza w podróż po Hiszpanii. Będzie jak zawsze - pięknie, interesująco i smacznie. Wśród anegdot o kraju basków znajdziemy współczesne i tradycyjne przepisy z regionu, który bardzo chętnie odwiedzają Polacy. Książka, poza tym że jest świetnie przygotowana, ma jeszcze jedną zaletę. Pozwala nam wyruszyć w podróż, nie ruszając się z kuchni, a nawet kanapy, bo z Kieżunem nie trzeba gotować. Można go po prostu smakować. Strona po stronie.
- Autor: Bartek Kieżun
- Wydawnictwo: Buchmann / GW Foksal
- Seria wydawnicza:
- Rok wydania: 2022
- Język:
- Oprawa: twarda
- Liczba stron: 304
- Format: 21.0x27.0 cm
- Numer ISBN: 978********9696-7
- Kod paskowy (EAN): 978*****96967
Po Włoszech, Portugalii i Stambule nasz naczelny smakosz rusza w podróż po Hiszpanii. Będzie jak zawsze - pięknie, interesująco i smacznie. Wśród anegdot o kraju basków znajdziemy współczesne i tradycyjne przepisy z regionu, który bardzo chętnie odwiedzają Polacy. Książka, poza tym że jest świetnie przygotowana, ma jeszcze jedną zaletę. Pozwala nam wyruszyć w podróż, nie ruszając się z kuchni, a nawet kanapy, bo z Kieżunem nie trzeba gotować. Można go po prostu smakować. Strona po stronie.
- Autor: Bartek Kieżun
- Wydawnictwo: Buchmann / GW Foksal
- Seria wydawnicza:
- Rok wydania: 2022
- Język:
- Oprawa: twarda
- Liczba stron: 304
- Format: 21.0x27.0 cm
- Numer ISBN: 978********9696-7
- Kod paskowy (EAN): 978*****96967
ID: 1015221325
Skontaktuj się
Dodane 30 lipca 2025
Hiszpania do zjedzenia. Buchmann / GW Foksal. Nowy Produkt
Tylko przedmiot
108 zł
do negocjacji
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły