Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Naturalny grzybek do produkcji domowego kefiru, którego sam używam. Grzybek rozrasta się z każdym kolejnym kefirem przez co, gdy odpowiednio o niego dbamy, nigdy się nie kończy.
Grzybki wymienię za orzechy nerkowca lub słonecznik łuskany, orzechy włoskie łuskane :)
Porcja startowa (łyżeczka stołowa) pozwala na łagodne przygotowanie organizmu. W miarę rozmnażania grzybka, zwiększa się naturalnie ilość przyswajalnego kefiru. Jest to najlepszy start w przyswajaniu kefiru.
Grzybki wymienię za orzechy nerkowca lub słonecznik łuskany, orzechy włoskie łuskane :)
Porcja startowa (łyżeczka stołowa) pozwala na łagodne przygotowanie organizmu. W miarę rozmnażania grzybka, zwiększa się naturalnie ilość przyswajalnego kefiru. Jest to najlepszy start w przyswajaniu kefiru.
ID: 882198285
xxx xxx xxx
Dodane 25 lipca 2025
Grzybki tybetańskie
Zamienię
Lokalizacja