Prywatne
Stan: Używane
Opis
Witam,
Posiadam na sprzedaż grila, który był użyty 3 razy w poprzednim roku tylko do grilowania bez wędzenia. Bardzo solidny grill, niestety sprzedaje z powodu przeprowadzki i nie będę miala możliwości używania.
Opis:
Wysokość: 116,0 cm
Szerokość: 136,0 cm
Głębokość / Grubość: 56,0 cm
Grillowanie potraw metodą bezpośrednią i pośrednią
Regulowany dopływ powietrza, komin
Stalowa pokrywa z termometrem
Miejsce na przybory do grillowania
Łatwy w transporcie
Stalowy ruszt żeliwyny
Półka boczna
Grillowanie i wędzenie
Grill węglowy daje wiele możliwości przygotowywania potraw, o niezwykłym aromacie dymu. Grillowane potrawy można przygotowywać bezpośrednio na żarze, a także pośrednio w wędzarni. Grillowanie metodą pośrednią możliwe jest dzięki specjalnej konstrukcji grilla. W mniejszej, trochę głębszej komorze spalania wytwarza się dym w wyniku spalania drewna. Przedostaje się on do większej komory, gdzie znajdują się potrawy. W tej komorze mięso czy ryby. są delikatnie pieczone w temperaturze ok. 80 C do 130 C ze wszystkich stron. Dzięki temu zachowują soczystą konsystencję i uzyskują typowy smak wędzonych potraw. Intensywność dymu można regulować za pomocą klap wentylacyjnych, a temperaturę w komorze pieczenia utrzymywać za pomocą zintegrowanego w pokrywie termometru na stałym poziomie lub regulować jej wysokość. Pozwala to na przygotowywanie zawsze doskonałych potraw.
Zapraszam do kontaktu
Posiadam na sprzedaż grila, który był użyty 3 razy w poprzednim roku tylko do grilowania bez wędzenia. Bardzo solidny grill, niestety sprzedaje z powodu przeprowadzki i nie będę miala możliwości używania.
Opis:
Wysokość: 116,0 cm
Szerokość: 136,0 cm
Głębokość / Grubość: 56,0 cm
Grillowanie potraw metodą bezpośrednią i pośrednią
Regulowany dopływ powietrza, komin
Stalowa pokrywa z termometrem
Miejsce na przybory do grillowania
Łatwy w transporcie
Stalowy ruszt żeliwyny
Półka boczna
Grillowanie i wędzenie
Grill węglowy daje wiele możliwości przygotowywania potraw, o niezwykłym aromacie dymu. Grillowane potrawy można przygotowywać bezpośrednio na żarze, a także pośrednio w wędzarni. Grillowanie metodą pośrednią możliwe jest dzięki specjalnej konstrukcji grilla. W mniejszej, trochę głębszej komorze spalania wytwarza się dym w wyniku spalania drewna. Przedostaje się on do większej komory, gdzie znajdują się potrawy. W tej komorze mięso czy ryby. są delikatnie pieczone w temperaturze ok. 80 C do 130 C ze wszystkich stron. Dzięki temu zachowują soczystą konsystencję i uzyskują typowy smak wędzonych potraw. Intensywność dymu można regulować za pomocą klap wentylacyjnych, a temperaturę w komorze pieczenia utrzymywać za pomocą zintegrowanego w pokrywie termometru na stałym poziomie lub regulować jej wysokość. Pozwala to na przygotowywanie zawsze doskonałych potraw.
Zapraszam do kontaktu
ID: 855410703
xxx xxx xxx
Dodane 21 kwietnia 2024
Grill z funkcją wędzenia
450 zł
Użytkownik
Lokalizacja