Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Dom i Ogród
  3. Ogród
  4. Grill
  5. Grill - Lubuskie
  6. Grill - Zielona Góra
Grill Wędzarnia Smoker King nowy
Grill Wędzarnia Smoker King nowy
Grill Wędzarnia Smoker King nowy
Grill Wędzarnia Smoker King nowy
Grill Wędzarnia Smoker King nowy
Grill Wędzarnia Smoker King nowy
Grill Wędzarnia Smoker King nowy
PromujOdśwież
  • Firmowe

  • Stan: Nowe

Opis

Grill wędzarnia – SMOKER King - CENA REGULARNA 13 000 ZŁ !!!
NOWY - ZAPAKOWANY (na palecie)

Specyfikacja ogólna:
Wysokość: 198 cm + komin 15 cm = 213 cm
Długość: 225 cm
Waga : 290 kg
Szerokość: 72 cm – rozstaw kółek, a średnica rury : 50 cm
Kategoria: Grille dla biznesu
Grillo-wędzarnia „King” składa się z trzech elementów:
Paleniska,
Części grillowej lub barbeque
Wędzarni lub komora barbeque
Palenisko:
Długość : 60 cm
Średnica rury: 50 cm
Ruszt paleniskowy – pręt Ø 16 mm
Ruszt do grilla/b-b-q: 2 x (29 cm x 46 cm)
Część grillowa lub b-b-q:
Długość: 110 cm
Średnica rury: 50 cm
Ruszt do grilla/b-b-q: 4 x (46cm x 30 cm); pręt ze stali nieraz. Ø 6 mm
Kanał dymowy : 125 cm
Wędzarnia lub komora bbq:
Wysokość : 135 cm
Szerokość: średnica rury = 50 cm
Ruszt do bbq (okrągły) : 4 x Ø 46 cm pręt ze stali nieraz.
Pręty do wędzenia: 2 poziomy x 3szt.
Opis urządzenia: Konstrukcja grillo- wędzarni montowana w układzie liniowym przypominającym kształt (lokomotywy). Grillo- wędzarnia „King” to jedna z pierwszych, sprawdzona, oryginalna wersja Smokera – bardzo pomocna w tworzeniu zdrowej tradycyjnej żywności. Posiada dwie nóżki z kółkami oraz dwie bez kółek. Wykonany jest ze specjalnej blachy z większą domieszką węgla o grubości : 4 mm – 6mm.
Przeznaczony do prac zarobkowych, biznesu, średnie, duże restauracje, tarasy restauracyjne, agroturystyka, wesela, eventy. Grillo- wędzarnia posiada moduł wędzarniczy, o średnicy: 50 cm. Jednorazowy wsad do wędzarni: 25 kg do 35 kg. – to może być ok. 60 pstrągów o wadze 0,5 kg ale lepsze wyniki uzyskuje się wtedy jak jest w wędzarni więcej przestrzeni ( produkty szybciej się osuszają a wtedy uzyskuje się ładniejszy kolor wędzenia. )
Obróbka termiczna może odbywać się poza paleniskiem. Palenisko posiada drzwiczki z wyciętym otworem w którym zamontowany jest szyber (zasuwa) do regulacji temperatury. Nad paleniskiem zamontowana jest półka o wymiarach : 20cm x 28 cm., służąca do postawienia garnka, patelni itp.
W trakcie obróbki termicznej nie ma kontaktu tłuszczu z żarem, tłuszcz spływa specjalnymi kanałami do wiaderka i dalej jest usuwany.
Doskonały do obróbki termicznej w systemie BBQ – powolna obróbka produktów w niskich temperaturach pod przykryciem – długo. Idealny do obróbki termicznej: steków wołowych, burgerów, brisketu wołowego, żebra wołowego, łopatka, szynka wieprzowa – duże gabaryty a ponadto do wędzenia różnych produktów ryb, kiełbasy, mięsa itp. Możliwość wydania 200 porcji na godzinę – rekord 470!
Najważniejszymi zaletami Smokera typu „King” to:
Obróbka termiczna odbywa się pod przykryciem – bezpieczeństwo.
Do obróbki termicznej używamy suchego drewna – ekologia
Obróbka termiczna odbywa się poza źródłem temperatury – zdrowie.
NAGRODY i WYRÓŻNIENIA:
W maju 2004 roku grillo-wędzarnia „King” marki „SMOKER” wygrywa w konkursach na targach przetwórstwa i produktów żywnościowych Polfood, Mleczna Rewia, Ferma drobi, organizowanych przez Międzynarodowe Targi Gdańskie. Zdobywa również Puchar w konkursie „ Mercurius Gedanensis” za wysoką jakość produktu w kategorii „Maszyny i urządzenia dla przemysłu żywnościowego”.
W 2005 roku grillo-wędzarnie z grupy SMOKER – „King” oraz „Queen” na targach Polfish organizowanych przez Międzynarodowe Targi Gdańskie, ponownie zdobywają najważniejsze wyróżnienie a mianowicie Puchar w konkursie Mercurius Gedanensis za wysoką jakość produktu.
ODBIÓR WŁASNY - LUB WYSYŁKA (PRZEDPŁATA)
ID: 914078399

Skontaktuj się

User avatar

Dawid

Na OLX od grudzień 2010

Ostatnio online w dniu 02 maja 2024

xxx xxx xxx

Dodane 30 kwietnia 2024

Grill Wędzarnia Smoker King nowy

7 999 zł

do negocjacji

Użytkownik

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon