Firmowe
Stan: Nowe
Opis
FORMIERKA WYROBÓW KULINARNYCH TYP 01MG7
Maszyna, przy wykorzystaniu różnych przystawek przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, uszek, kopytek oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Na naszej maszynie można zrobić pierogi z różnymi rodzajami farszów o jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym można uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, na tej maszynie można produkować nie tylko pierogi, ale również uszka, kopytka, paszteciki. Do produkcji pierogów wybierając przystawkę „wysoką”, można uzyskać na rancie pieroga gotowy wzór, z kolei przy zastosowaniu przystawki „niskiej” rant pieroga jest gładki i może być cieńszy bądź szerszy w zależności od wybranej opcji.
Maszyna posiada manualną regulację grubości ciasta, długości pieroga oraz ilości farszu.
Przystawki produkowane są w rozmiarach odpowiadających gramaturze wykonywanych pierogów, co 5 gram, tj. 15, 20, (…), 35 gram z możliwością regulacji wielkości 5-7 gram.
Średnia wydajność (kg/h):
pierogi o masie 30g – 100
pierogi o masie 20g – 100
pierogi o masie 15g – 100
uszka o masie 7g – 70
kopytka o masie 10g – 45
paszteciki o masie 35g – 70
kluski śląskie – 80
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
Bezpłatny pokaz pracy - zapraszam do kontaktu.
Cena dotyczy maszyny - bazy bez przystawki.
www.instytutmaszyn.pl
Maszyna, przy wykorzystaniu różnych przystawek przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, uszek, kopytek oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Na naszej maszynie można zrobić pierogi z różnymi rodzajami farszów o jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym można uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, na tej maszynie można produkować nie tylko pierogi, ale również uszka, kopytka, paszteciki. Do produkcji pierogów wybierając przystawkę „wysoką”, można uzyskać na rancie pieroga gotowy wzór, z kolei przy zastosowaniu przystawki „niskiej” rant pieroga jest gładki i może być cieńszy bądź szerszy w zależności od wybranej opcji.
Maszyna posiada manualną regulację grubości ciasta, długości pieroga oraz ilości farszu.
Przystawki produkowane są w rozmiarach odpowiadających gramaturze wykonywanych pierogów, co 5 gram, tj. 15, 20, (…), 35 gram z możliwością regulacji wielkości 5-7 gram.
Średnia wydajność (kg/h):
pierogi o masie 30g – 100
pierogi o masie 20g – 100
pierogi o masie 15g – 100
uszka o masie 7g – 70
kopytka o masie 10g – 45
paszteciki o masie 35g – 70
kluski śląskie – 80
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
Bezpłatny pokaz pracy - zapraszam do kontaktu.
Cena dotyczy maszyny - bazy bez przystawki.
www.instytutmaszyn.pl
ID: 899651682
Skontaktuj się
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
Na OLX od grudzień 2022
Ostatnio online w dniu 22 kwietnia 2025
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
xxx xxx xxx
Dodane Dzisiaj o 13:29
Formierka 01MG7, maszyna do produkcji pierogów, uszek, kopytek
51 500 zł
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
Na OLX od grudzień 2022
Ostatnio online w dniu 22 kwietnia 2025
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Lokalizacja