Firmowe
Opis
Instrukcje:
Najpierw dodaj 21 litrów wody o temperaturze 30°C do kadzi fermentacyjnej. Następnie dodaj 6 do 7 kg cukru, wymieszaj aż do całkowitego rozpuszczenia. Na koniec dodaj zawartość saszetki drożdżowej. Pozostaw do fermentacji w temperaturze 20-30°C, najlepiej 25°C. Gotowy za 3 dni.
Uwaga:
Ze względu na bardzo burzliwy przebieg fermentacji, ważne jest, aby zapewnić wystarczającą ilość miejsca w fermentorze. Prosimy nie zamykać pojemnika pokrywą. Najlepiej położyć luźno na fermentorze. Nie należy używać rurki fermentacyjnej ani korka.
Najpierw dodaj 21 litrów wody o temperaturze 30°C do kadzi fermentacyjnej. Następnie dodaj 6 do 7 kg cukru, wymieszaj aż do całkowitego rozpuszczenia. Na koniec dodaj zawartość saszetki drożdżowej. Pozostaw do fermentacji w temperaturze 20-30°C, najlepiej 25°C. Gotowy za 3 dni.
Uwaga:
Ze względu na bardzo burzliwy przebieg fermentacji, ważne jest, aby zapewnić wystarczającą ilość miejsca w fermentorze. Prosimy nie zamykać pojemnika pokrywą. Najlepiej położyć luźno na fermentorze. Nie należy używać rurki fermentacyjnej ani korka.
ID: 947862831
xxx xxx xxx
Dodane 26 lipca 2025
Drożdże Gorzelnicze Turbo 3
Tylko przedmiot
11 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły