Firmowe
Rok wydania: 2021
Okładka: Miękka
Stan: Nowe
Opis
Domowy wypiek chleba, wydanie trzecie
Domowy kurs pieczenia chleba: zdrowego, wolnego od konserwantów i pysznego – od chrupiącej skórki aż do ostatniego okruszka. Pieczenie chleba w domu stało się w ostatnich latach godną pochwały modą. Jeśli i ciebie kusi wizja gorącego, pachnącego bochenka wyciąganego z własnego piekarnika, skorzystaj z rad autorki tego popularnego poradnika. Lauren Chattman proponuje przystępny kurs pieczenia chleba. Uprzedza wszelkie pytania i opowiada o kłopotliwych sytuacjach, które mogą się wydarzyć podczas pieczenia chleba w domu. Dzieli się licznymi przepisami na pieczywo z mąki jasnej i z pełnego przemiału, z ziarnami, pestkami i suszonymi owocami. Zaprasza do zasmakowania w wypiekach różnych narodów: w brioszkach, chałkach, ciabattach, angielskich bułeczkach, polskim chlebie razowym, pełnoziarnistym naan. Poznaj tajniki pieczenia dobrego chleba. Kup najlepsze składniki, naucz się je właściwie przechowywać i odpowiednio się z nimi obchodzić. Dowiedz się, czym jest zakwas, jak zachowują się drożdże i jak kontrolować fermentację podczas przygotowywania różnego rodzaju pieczywa. Naucz się wyrabiać ciasto chlebowe – ręcznie lub za pomocą robota kuchennego. Odkryj tajemnice ciasta chlebowego: fermentację, wyrabianie, formowanie bochenka, wyrastanie i nacinanie.
- Autor: Lauren Chattman
- Wydawnictwo: RM
- Seria wydawnicza:
- Rok wydania: 2021
- Język:
- Oprawa: miękka
- Liczba stron: 280
- Format: 16.5 x 23.5
- Numer ISBN: 978*****15276
- Kod paskowy (EAN): 978*****15276
Domowy kurs pieczenia chleba: zdrowego, wolnego od konserwantów i pysznego – od chrupiącej skórki aż do ostatniego okruszka. Pieczenie chleba w domu stało się w ostatnich latach godną pochwały modą. Jeśli i ciebie kusi wizja gorącego, pachnącego bochenka wyciąganego z własnego piekarnika, skorzystaj z rad autorki tego popularnego poradnika. Lauren Chattman proponuje przystępny kurs pieczenia chleba. Uprzedza wszelkie pytania i opowiada o kłopotliwych sytuacjach, które mogą się wydarzyć podczas pieczenia chleba w domu. Dzieli się licznymi przepisami na pieczywo z mąki jasnej i z pełnego przemiału, z ziarnami, pestkami i suszonymi owocami. Zaprasza do zasmakowania w wypiekach różnych narodów: w brioszkach, chałkach, ciabattach, angielskich bułeczkach, polskim chlebie razowym, pełnoziarnistym naan. Poznaj tajniki pieczenia dobrego chleba. Kup najlepsze składniki, naucz się je właściwie przechowywać i odpowiednio się z nimi obchodzić. Dowiedz się, czym jest zakwas, jak zachowują się drożdże i jak kontrolować fermentację podczas przygotowywania różnego rodzaju pieczywa. Naucz się wyrabiać ciasto chlebowe – ręcznie lub za pomocą robota kuchennego. Odkryj tajemnice ciasta chlebowego: fermentację, wyrabianie, formowanie bochenka, wyrastanie i nacinanie.
- Autor: Lauren Chattman
- Wydawnictwo: RM
- Seria wydawnicza:
- Rok wydania: 2021
- Język:
- Oprawa: miękka
- Liczba stron: 280
- Format: 16.5 x 23.5
- Numer ISBN: 978*****15276
- Kod paskowy (EAN): 978*****15276
ID: 1008795370
Skontaktuj się
Dodane 21 lipca 2025
Domowy wypiek chleba, wydanie trzecie. RM
Tylko przedmiot
35 zł
do negocjacji
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły