Prywatne
Opis
Witam serdecznie chciałabym Państwu zaproponować naturalne, żywe octy owocowe.
Aktualnie w mojej spiżarni znajdują się nadwyżki następujących octow:
1. Ocet z czerwonej i białej porzeczki robiony na soku brzozowym
2. Ocet z czarnej porzeczki
3. Ocet z jagody kamczackiej
4. Ocet z mirabelki żółtej
5. Ocet z mirabelki czerwonej
6. Ocet jabłkowo - miętowy
7. Ocet jablkowy
8. Ocet z pigwowca
9. Ocet sosnowy
10. Ocet malinowy z nutą miety
Pojemność butelki to 100 lub 330 ml.
Ocet żywy, naturalny, nie pasteryzowany może tworzyć się na nim matka octowa która świadczy to wysokiej jakości produktu.
Kilka słów o octach
Żywy ocet to jeden z najstarszych naturalnych leków.
Podczas długiego procesu fermentacji zachowują się wszystkie właściwości owoców czy ziół, z których powstał ocet, nie wymaga pasteryzowania dzięki czemu nie traci nic na wartości, w przeciwieństwie do soków i syropów i może być przechowywany właściwie nieskończenie długo i nie zawiera cukru.
Wszystkie żywe octy, przy regularnym spożywaniu ok. 10-15ml dziennie, wspomagają układ pokarmowy, wyrównują jego ph, oczyszczają organizm, poprawiają przemianę materii, obniżają poziom cukru we krwi oraz redukują trójglicerydy, łagodzą zaburzenia sercowo-naczyniowe, pomagają zwalczać infekcje i wzmacniają odporność, są najlepszym naturalnym probiotykiem, zawierają żywe kultury bakterii, redukują też znacznie tkankę tłuszczową nie zmniejszając masy mięśni.
By ocet był naprawdę wartościowy, potrzebuje czasu, nie wystarczą 2-3 tygodnie, potrzebne są miesiące a nawet lata.
Żywy ocet można oczywiście pić rozcieńczając ok.15ml w szklance wody, co w efekcie da nam pyszny, orzeźwiający napój, do złudzenia przypominający lemoniadę, można go też dodawać do drinków zastępując obcą w naszym klimacie cytrynę.
Podana cena dotyczy butelki o pojemności 330 ml
Aktualnie w mojej spiżarni znajdują się nadwyżki następujących octow:
1. Ocet z czerwonej i białej porzeczki robiony na soku brzozowym
2. Ocet z czarnej porzeczki
3. Ocet z jagody kamczackiej
4. Ocet z mirabelki żółtej
5. Ocet z mirabelki czerwonej
6. Ocet jabłkowo - miętowy
7. Ocet jablkowy
8. Ocet z pigwowca
9. Ocet sosnowy
10. Ocet malinowy z nutą miety
Pojemność butelki to 100 lub 330 ml.
Ocet żywy, naturalny, nie pasteryzowany może tworzyć się na nim matka octowa która świadczy to wysokiej jakości produktu.
Kilka słów o octach
Żywy ocet to jeden z najstarszych naturalnych leków.
Podczas długiego procesu fermentacji zachowują się wszystkie właściwości owoców czy ziół, z których powstał ocet, nie wymaga pasteryzowania dzięki czemu nie traci nic na wartości, w przeciwieństwie do soków i syropów i może być przechowywany właściwie nieskończenie długo i nie zawiera cukru.
Wszystkie żywe octy, przy regularnym spożywaniu ok. 10-15ml dziennie, wspomagają układ pokarmowy, wyrównują jego ph, oczyszczają organizm, poprawiają przemianę materii, obniżają poziom cukru we krwi oraz redukują trójglicerydy, łagodzą zaburzenia sercowo-naczyniowe, pomagają zwalczać infekcje i wzmacniają odporność, są najlepszym naturalnym probiotykiem, zawierają żywe kultury bakterii, redukują też znacznie tkankę tłuszczową nie zmniejszając masy mięśni.
By ocet był naprawdę wartościowy, potrzebuje czasu, nie wystarczą 2-3 tygodnie, potrzebne są miesiące a nawet lata.
Żywy ocet można oczywiście pić rozcieńczając ok.15ml w szklance wody, co w efekcie da nam pyszny, orzeźwiający napój, do złudzenia przypominający lemoniadę, można go też dodawać do drinków zastępując obcą w naszym klimacie cytrynę.
Podana cena dotyczy butelki o pojemności 330 ml
ID: 875380275
xxx xxx xxx
Dodane 04 kwietnia 2024
Domowy ocet naturalny nie pasteryzowany
20 zł
Użytkownik
Lokalizacja