Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Opis
CZEKOLADA MLECZNA KOSTKI 1 CM X 1 CM 5 KG
Czekolada mleczna wysokiej jakości wytwarzana z ziaren kakaowych z Ghany.
cena podana za 1 kg
Opakowanie zawiera 5 kg czekolady w kostkach ułatwiających rozpuszczanie
wszechstronne zastosowanie w cukiernictwie.
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; serwatka w proszku (z mleka); tłuszcz mleczny; emulgator: lecytyny (sojowe); aromat: wanilina; emulgator: E476
pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%).
Temperatura składowania: 10 - 16 °C.
Zastosowanie: oblewanie formowanie tabliczek czekolady, nadawanie smaku produktom, do past czekoladowych, produkcja sosów, czekoladowych, oblewanie wyrobów cukierniczych, dodatek do lodów, sorbetów itp.
Kraj pochodzenia surowca: Ghana
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartości odżywcze / 100g
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 542 kcal
ZAWARTOŚĆ OGÓLNA TŁUSZCZU 31,8 g
KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 19,0 g
WĘGLOWODANY PRZYSWAJALNE 56,9 g
CUKRY (MONO I DISACHARYDY) 55,8 g
BŁONNIK POKARMOWY 2,4 g
ZAWARTOŚĆ OGÓLNA BIAŁKA 5,5 g
SÓL 0,19 g
płynność|: 3/5
Sposób przechowywania:
trzymać w zamkniętym pojemniku, w chłodnym miejscu. Należy chronić od światła słonecznego i wilgoci.
najlepsza temperatura to 10-16 C
długa data przydatności do spożycia.
CZEKOLADA MLECZNA KOSTKI 1 CM X 1 CM 5 KG
Czekolada mleczna wysokiej jakości wytwarzana z ziaren kakaowych z Ghany.
cena podana za 1 kg
Opakowanie zawiera 5 kg czekolady w kostkach ułatwiających rozpuszczanie
wszechstronne zastosowanie w cukiernictwie.
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; serwatka w proszku (z mleka); tłuszcz mleczny; emulgator: lecytyny (sojowe); aromat: wanilina; emulgator: E476
pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%).
Temperatura składowania: 10 - 16 °C.
Zastosowanie: oblewanie formowanie tabliczek czekolady, nadawanie smaku produktom, do past czekoladowych, produkcja sosów, czekoladowych, oblewanie wyrobów cukierniczych, dodatek do lodów, sorbetów itp.
Kraj pochodzenia surowca: Ghana
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartości odżywcze / 100g
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 542 kcal
ZAWARTOŚĆ OGÓLNA TŁUSZCZU 31,8 g
KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 19,0 g
WĘGLOWODANY PRZYSWAJALNE 56,9 g
CUKRY (MONO I DISACHARYDY) 55,8 g
BŁONNIK POKARMOWY 2,4 g
ZAWARTOŚĆ OGÓLNA BIAŁKA 5,5 g
SÓL 0,19 g
płynność|: 3/5
Sposób przechowywania:
trzymać w zamkniętym pojemniku, w chłodnym miejscu. Należy chronić od światła słonecznego i wilgoci.
najlepsza temperatura to 10-16 C
długa data przydatności do spożycia.
ID: 989600592
xxx xxx xxx
Dodane 22 lipca 2025
Czekolada mleczna do rozpuszczania 5 kg kostki 1x1 cm do tabliczek
29,80 zł
Lokalizacja