Firmowe
Stan: Nowe
Opis
CZEKOLADA DESEROWA 54,1 % SICAO
producent: Barry Callebaut
waga 250g
płynność 3/5
Wysokiej jakości, ciemna, deserowa czekolada w pastylkach charakteryzuje się zrównoważonym, intensywnym czekoladowym smakiem dzięki dużej zawartości kakao 54%. A dzięki dużej ilości masła kakaowego (minimum 32-39%) czekolada deserowa SICAO ma doskonałą konsystencję i nadaje się do produkcji wyrobów czekoladowych, jak również do przygotowywania pysznych, kremowych napojów czekoladowych czy fontann.
Czekolada deserowa Sicao charakteryzuje się połączeniem lekkiej słodkości z intensywnością klasycznej, ciemnej czekolady.
Idealny produkt również do domowego fondue. Czekoladę można w bardzo prosty sposób rozpuścić i cieszyć się smakiem owoców otoczonych najlepszą czekoladą. Fondue można przygotować rozpuszczając czekoladę za pomocą kąpieli wodnej lub w mikrofali.
Czekoladę można również stosować do przyrządzania gorącej czekolady, polew, nadzień oraz wszelkiego rodzaju deserów!
Zastosowanie deserowej czekolady SICAO:
fondue oraz fontanny czekoladowe
drinki czekoladowe, czekoladziarki
torty, ciasta, desery
ganasze, polewy, nadzienia
trufle, praliny , tabliczki
skład: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Emulgator E476.
Może zawierać mleko.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA : na 100 g produktu
Wartość energetyczna: 2290kJ/547kcal
Tłuszcz ogółem: 36,2g
Węglowodany przyswajalne: 45,7g
Białko: 5,2g
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu (12-20 st. C)
Czekolada pakowana w chroniący przed działaniem światła, tzw. doypack ze struną. (niewykorzystaną posypkę można zamknąć do ponownego użycia).
Opakowanie zawiera 250g czekolady konfekcjonowanej z oryginalnego 10kg opakowania.
producent: Barry Callebaut
waga 250g
płynność 3/5
Wysokiej jakości, ciemna, deserowa czekolada w pastylkach charakteryzuje się zrównoważonym, intensywnym czekoladowym smakiem dzięki dużej zawartości kakao 54%. A dzięki dużej ilości masła kakaowego (minimum 32-39%) czekolada deserowa SICAO ma doskonałą konsystencję i nadaje się do produkcji wyrobów czekoladowych, jak również do przygotowywania pysznych, kremowych napojów czekoladowych czy fontann.
Czekolada deserowa Sicao charakteryzuje się połączeniem lekkiej słodkości z intensywnością klasycznej, ciemnej czekolady.
Idealny produkt również do domowego fondue. Czekoladę można w bardzo prosty sposób rozpuścić i cieszyć się smakiem owoców otoczonych najlepszą czekoladą. Fondue można przygotować rozpuszczając czekoladę za pomocą kąpieli wodnej lub w mikrofali.
Czekoladę można również stosować do przyrządzania gorącej czekolady, polew, nadzień oraz wszelkiego rodzaju deserów!
Zastosowanie deserowej czekolady SICAO:
fondue oraz fontanny czekoladowe
drinki czekoladowe, czekoladziarki
torty, ciasta, desery
ganasze, polewy, nadzienia
trufle, praliny , tabliczki
skład: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Emulgator E476.
Może zawierać mleko.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA : na 100 g produktu
Wartość energetyczna: 2290kJ/547kcal
Tłuszcz ogółem: 36,2g
Węglowodany przyswajalne: 45,7g
Białko: 5,2g
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu (12-20 st. C)
Czekolada pakowana w chroniący przed działaniem światła, tzw. doypack ze struną. (niewykorzystaną posypkę można zamknąć do ponownego użycia).
Opakowanie zawiera 250g czekolady konfekcjonowanej z oryginalnego 10kg opakowania.
ID: 949127560
xxx xxx xxx
Dodane 30 czerwca 2025
CZEKOLADA deserowa 54,1% Sicao Barry Callebaut 250g
Tylko przedmiot
26 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym

Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły