Firmowe
Stan: Nowe
Opis
CZEKOLADA BIAŁA 28% Sicao
producent: Barry Callebaut
waga 500g +/- 1g
Płynność: 3/5
Biała czekolada w formie pastylek marki Barry Callebaut.
Posiada min. 28% prawdziwego masła kakaowego.
Biała czekolada Sicao jest produktem o średnim poziomie płynności co sprawia, iż jest bardzo uniwersalna przy produkcji wszelkiego rodzaju czekoladowych deserów, idealna do kremów, nedzień, musów, ponadto doskonale sprawdzi się jako polewa do ciast, wypieków, lodów oraz do produkcji pralin i czekoladek. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia.
Nie zawiera zbędnych tłuszczy.
Jest to czekolada najwyższej jakości o naturalnym waniliowym aromacie. Czekolada ma formę pastylek/kaletek.
Taka postać umożliwia łatwe dozowanie i rozpuszczanie do postaci płynnej, można łatwo ją rozpuścić w kuchence mikrofalowej lub kąpieli wodnej.
Zastosowanie:
czekoladowe drinki
polewa do ciast, deserów
ganasze, polewy, nadzienia
produkcja pralin, tabliczek czekoladowych
fondue & fontanny czekoladowe ( w przypadku urządzeń domowych wymaga upłynnienia olejem lub masłem kakaowym w proporcji ok.5 do 10% do ilości czekolady )
skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA : na 100 g produktu
Wartość energetyczna: 564 kcal
Tłuszcz: 34,5g w tym kwasy nasycone: 20,8g
Węglowodany: 58,1g w tym cukry: 57,7g
Białko: 4,8g
Sól: 0,17g
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu (12-20 st. C)
Czekolada pakowana w chroniący przed działaniem światła, tzw. doypack ze struną. (niewykorzystaną posypkę można zamknąć do ponownego użycia).
Opakowanie zawiera 500g czekolady konfekcjonowanej z oryginalnego 10kg opakowania.
producent: Barry Callebaut
waga 500g +/- 1g
Płynność: 3/5
Biała czekolada w formie pastylek marki Barry Callebaut.
Posiada min. 28% prawdziwego masła kakaowego.
Biała czekolada Sicao jest produktem o średnim poziomie płynności co sprawia, iż jest bardzo uniwersalna przy produkcji wszelkiego rodzaju czekoladowych deserów, idealna do kremów, nedzień, musów, ponadto doskonale sprawdzi się jako polewa do ciast, wypieków, lodów oraz do produkcji pralin i czekoladek. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia.
Nie zawiera zbędnych tłuszczy.
Jest to czekolada najwyższej jakości o naturalnym waniliowym aromacie. Czekolada ma formę pastylek/kaletek.
Taka postać umożliwia łatwe dozowanie i rozpuszczanie do postaci płynnej, można łatwo ją rozpuścić w kuchence mikrofalowej lub kąpieli wodnej.
Zastosowanie:
czekoladowe drinki
polewa do ciast, deserów
ganasze, polewy, nadzienia
produkcja pralin, tabliczek czekoladowych
fondue & fontanny czekoladowe ( w przypadku urządzeń domowych wymaga upłynnienia olejem lub masłem kakaowym w proporcji ok.5 do 10% do ilości czekolady )
skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA : na 100 g produktu
Wartość energetyczna: 564 kcal
Tłuszcz: 34,5g w tym kwasy nasycone: 20,8g
Węglowodany: 58,1g w tym cukry: 57,7g
Białko: 4,8g
Sól: 0,17g
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu (12-20 st. C)
Czekolada pakowana w chroniący przed działaniem światła, tzw. doypack ze struną. (niewykorzystaną posypkę można zamknąć do ponownego użycia).
Opakowanie zawiera 500g czekolady konfekcjonowanej z oryginalnego 10kg opakowania.
ID: 950056255
xxx xxx xxx
Dodane 28 lipca 2025
CZEKOLADA biała 28% Sicao Barry Callebaut 500G
Tylko przedmiot
45 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym

Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły