Prywatne
Stan: Nowe
Opis
DIAMANT FONDANT PSZCZELI Z PREBIOTYKIEM to produkt w postaci ciasta
do karmienia pszczół. Produkowany jest według unikalnej receptury, w skład
której wchodzi cukier i syrop cukru inwertowanego pochodzące z własnej
produkcji oraz prebiotyk, którym są ściany komórkowe drożdży z rodzaju
Saccharomyces cerevisiae. Prebiotyki pobudzają rozwój prawidłowej flory
bakteryjnej jelit, poprawiając w ten sposób stan organizmu pszczoły. Zawarte
w ścianach komórkowych drożdży Beta-glukany wpływają stymulująco
na układ odpornościowy. Produkt posiada wszystkie zalety aplikacyjne
fondantu pszczelego bez dodatków. Ciasto podawane wczesną wiosną w celu
uzupełnienia braków pokarmowych oraz pobudzenia pszczół przed okresem
pożytkowycm , jak i dokarmiania letniego w okresach między pożytkowych.
skład
Cukier, syrop cukru inwertowanego, prebiotyk (beta-glukany) - aktywator układu odpornościowego (pochodzenie: ściany komórkowe drożdży- saccharomycez cerevisiae). Cukier całkowity w przeliczeniu na sacharozę 90%.
W celu zachowania plastyczności przechowywać w temp. 5-25st. Celsjusza. Produkcja podlega kontroli: Weterynaryjny numer identyfikacyjny α PL1402022p Sposób przygotowania: po wyjęciu z opakowania produkt gotowy do użycia
Ciasto dostępne
do karmienia pszczół. Produkowany jest według unikalnej receptury, w skład
której wchodzi cukier i syrop cukru inwertowanego pochodzące z własnej
produkcji oraz prebiotyk, którym są ściany komórkowe drożdży z rodzaju
Saccharomyces cerevisiae. Prebiotyki pobudzają rozwój prawidłowej flory
bakteryjnej jelit, poprawiając w ten sposób stan organizmu pszczoły. Zawarte
w ścianach komórkowych drożdży Beta-glukany wpływają stymulująco
na układ odpornościowy. Produkt posiada wszystkie zalety aplikacyjne
fondantu pszczelego bez dodatków. Ciasto podawane wczesną wiosną w celu
uzupełnienia braków pokarmowych oraz pobudzenia pszczół przed okresem
pożytkowycm , jak i dokarmiania letniego w okresach między pożytkowych.
skład
Cukier, syrop cukru inwertowanego, prebiotyk (beta-glukany) - aktywator układu odpornościowego (pochodzenie: ściany komórkowe drożdży- saccharomycez cerevisiae). Cukier całkowity w przeliczeniu na sacharozę 90%.
W celu zachowania plastyczności przechowywać w temp. 5-25st. Celsjusza. Produkcja podlega kontroli: Weterynaryjny numer identyfikacyjny α PL1402022p Sposób przygotowania: po wyjęciu z opakowania produkt gotowy do użycia
Ciasto dostępne
ID: 899605898
xxx xxx xxx
Dodane 23 kwietnia 2024
Ciasto pszczele Diamant porcjowane po 1kg Paczka 1kg x10 sztuk
Tylko przedmiot
75 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja