Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Bez emulgatorów, stabilizatorów, zagęszczaczy i polepszaczy smaku - tylko naturalne produkty!
Koszt takich produktów jest znacznie tańszy, a są one smaczniejsze i zdrowsze niż produkty sklepowe. Produkt jest przygotowywany w swoim własnym soku w szczelnie zamkniętych słoikach, dzięki czemu zachowuje wiele pożytecznych substancji i witamin zawartych w naturalnej żywności. Temperatura 120 stopni zabija wszystkie szkodliwe bakterie, więc gotowe konserwy można przechowywać przez wiele miesięcy.
Autoklaw nie musi być w pełni załadowany, można w nim zakonserwować dowolną ilość słoików: od 1 słoika do pełnego załadunku.
Solidny mechanizm zaciskowy utrzymuje pokrywę na miejscu za pomocą wielu śrub na całym obwodzie.
Za pomocą manometru i termometru można zawsze sprawdzić prawidłowość działania autoklawu.
Sam proces gotowania nie będzie wymagał Twojego bezpośredniego udziału. Zawór bezpieczeństwa będzie automatycznie utrzymywał wymagane ciśnienie.
Do 3-4 godzin szybciej niż w przypadku konwencjonalnej technologii przygotowywania żywności w puszkach.
Sterylizacja konserw w temperaturze powyżej 100° - 120° zapewnia śmierć mikroorganizmów chorobotwórczych.
Kontakt z gorącymi słoikami, garnkami, wrzącymi syropami i marynatami jest zredukowany do zera.
Materiał korpusu Czarna stal
Sposób ogrzewania Elektryczny (uniwersalny)
Minimalne pobieranie Od 1 słoika lub więcej
Powłoka Malowanie proszkowe (odporne na ciepło)
Gwarancja 2 lata
Pojemność:
0,5 l 16 szt.
1 l 7 szt.
2 l 3 szt.
3 l 2 szt.
Dane techniczne
Napięcie sieciowe 220 W
Moc 2 kW
Wysokość 44cm
Wysokość po złożeniu 55cm
Średnica 32cm
Średnica szyi 17cm
Waga 11 kg
tom 25 l
Termometr 150 C
Temperatura pracy 110 C - 120 C
Maksymalna temperatura 125 C
Ciśnieniomierz 6 atm
Ciśnienie robocze 3,5 atm
Maksymalne ciśnienie robocze 6 atm
grubość ściany 2 mm
Grubość dna 2 mm każdy
Grubość szyjki i pokrywy 6 mm każdy
Ogrzewanie do temperatury roboczej 60 minut
Koszt takich produktów jest znacznie tańszy, a są one smaczniejsze i zdrowsze niż produkty sklepowe. Produkt jest przygotowywany w swoim własnym soku w szczelnie zamkniętych słoikach, dzięki czemu zachowuje wiele pożytecznych substancji i witamin zawartych w naturalnej żywności. Temperatura 120 stopni zabija wszystkie szkodliwe bakterie, więc gotowe konserwy można przechowywać przez wiele miesięcy.
Autoklaw nie musi być w pełni załadowany, można w nim zakonserwować dowolną ilość słoików: od 1 słoika do pełnego załadunku.
Solidny mechanizm zaciskowy utrzymuje pokrywę na miejscu za pomocą wielu śrub na całym obwodzie.
Za pomocą manometru i termometru można zawsze sprawdzić prawidłowość działania autoklawu.
Sam proces gotowania nie będzie wymagał Twojego bezpośredniego udziału. Zawór bezpieczeństwa będzie automatycznie utrzymywał wymagane ciśnienie.
Do 3-4 godzin szybciej niż w przypadku konwencjonalnej technologii przygotowywania żywności w puszkach.
Sterylizacja konserw w temperaturze powyżej 100° - 120° zapewnia śmierć mikroorganizmów chorobotwórczych.
Kontakt z gorącymi słoikami, garnkami, wrzącymi syropami i marynatami jest zredukowany do zera.
Materiał korpusu Czarna stal
Sposób ogrzewania Elektryczny (uniwersalny)
Minimalne pobieranie Od 1 słoika lub więcej
Powłoka Malowanie proszkowe (odporne na ciepło)
Gwarancja 2 lata
Pojemność:
0,5 l 16 szt.
1 l 7 szt.
2 l 3 szt.
3 l 2 szt.
Dane techniczne
Napięcie sieciowe 220 W
Moc 2 kW
Wysokość 44cm
Wysokość po złożeniu 55cm
Średnica 32cm
Średnica szyi 17cm
Waga 11 kg
tom 25 l
Termometr 150 C
Temperatura pracy 110 C - 120 C
Maksymalna temperatura 125 C
Ciśnieniomierz 6 atm
Ciśnienie robocze 3,5 atm
Maksymalne ciśnienie robocze 6 atm
grubość ściany 2 mm
Grubość dna 2 mm każdy
Grubość szyjki i pokrywy 6 mm każdy
Ogrzewanie do temperatury roboczej 60 minut
ID: 870002404
xxx xxx xxx
Dodane 13 kwietnia 2024
Autoklaw do konserw UTeh-16 electro (uniwersalny)
Tylko przedmiot
1 839 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja